Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha rádírna egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál, ha rádírna egy vadidegen kamuprofil hajnalban?

Figyelt kérdés

Nem tudtam aludni tovább és pörgettem facen a híreket az előbb. Az egyik 444 cikk alatt egy nagyon szimpatikus, intelligens hozzászólást olvastam, mellè cuki képe volt a pasinak. Sokszor megnézem a nagyon suttyó, meg a normális kommenteknél, kik írták őket. Láttam, hogy kb velem egykorú(30 körüli), és mindenféle dologban(amiket megoszt) hasonlóan gondolkozunk és tetszik a humora is, meg olyan esetleg is kicsit, a típusom. Én nem vagyok aktív közösségi médiában, kamunevem van, kép meg minden nélkül, bàr csinos vagyok, ez nem látszik a profilomon.

Ahogy láttam szivatják a társai nőkkel kapcsolatban(kommentben) nincs családja, tudományos területen dolgozik. Nekem van egy gyerekem, pedagógus vagyok, vékonyabb, csinos, de frusztrál, hogy ő valószínűleg phdzett és sikeres.. mondjuk legalább nem tűnik gazdagnak.

Na mindegy. Ráírnál a helyemben? Ha férfi vagy, mit szólnál, ha rádköszönne egy kép nélküli kamuprofil? Nagyon szánalmas, ugye?

2023. máj. 24. 05:14
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Ráírtam, hú, nagyon izgalmas:)

Na meg borzasztóan szánalmas is, de még olvastam pár szimpatikus megszólalást tőle oltással kapcsolatban és nem bírtam ki. Erős kisebbségi érzésem is van, sokkal okosabb és képzettebb nálam. De azért nagyon izgalmas:)

2023. máj. 24. 12:42
 12/25 anonim ***** válasza:
Semmikepp, de semmikepp ne kamuprofilrol. Alapbol ertelmes ember el sem olvassa, es rengeteg scam van, jo esetben MLM-ugynok barom, tipikusan ghanai, nigeriai szelhamosok magyar kamuprofillal is.
2023. máj. 24. 14:57
 13/25 anonim ***** válasza:
Ugy ertem, miert ne irhatnal ra, de ne kamuprofilrol, mert nagy az eselye, hogy meg se nyitja.
2023. máj. 24. 15:19
 14/25 A kérdező kommentje:
Nekem nincs másik, ezt használom minden félhivatalos facebook csoportban. Szóval valódi, csak kamunak látszik, mert nincs rendes nevem meg képem, meg ismerőseim, de többéves profil. Nem írt vissza, de még csak most járnak le a munkaidők, hátha csak estére hagyja.
2023. máj. 24. 16:08
 15/25 anonim ***** válasza:
#14 Meg eleve lehet idő, mire észreveszi, mert a message requestekbe dobott gondolom, az meg hol jelzi, hogy van új, hol nem. Nekem is volt már, hogy csak úgy random megnyitottam őket és régi üzenetet találtam. Úgyhogy azért ne számíts rá, hogy hamarosan tuti ír.
2023. máj. 24. 16:52
 16/25 anonim ***** válasza:
Nem mered magad vállalni?
2023. máj. 24. 19:02
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem szanalmas, egyaltalan nem az. Nekem ennyi volt a kockazat, sok a szelhamos.
2023. máj. 24. 19:02
 18/25 anonim ***** válasza:
Na, valaszolt?
2023. máj. 24. 19:42
 19/25 anonim ***** válasza:
Amugy egy kepet vagy hanguzenetet kuldtel legalabb?
2023. máj. 24. 19:42
 20/25 A kérdező kommentje:
Nem, csak ráköszöntem, hogy "Szia". Gondolom ennyiből fel kellett volna tűnnie, hogy nem akarok semmit rásózni, de azért én sem akarom szórni a képem a világba, pláne nem ismerkedésnél, mikor én kezdeményezek. Különösebben nem ismerem, de elég aktív fórumokon, nehogy valami szennyoldalon is fellegyen és berakjon, mert szánalmas vagyok. Ha visszaköszönne írnék neki, meg ha nincs családja-és nem meleg-és nyitott rá, akkor küldenék fotót is, de így elsőnek nem. Amúgy meg se nézte, szerintem direkt, nem ilyen internetanalfabétának tűnik, hogy ne vegye észre a jelzést.. Ennyit a netes lovestorymról, egyszerűen túl óvatos vagy elfoglalt. Remélem csak elfoglalt, nekem az is bőven jó, ha majd hétvégén szakít rá időt, hogy visszaköszönjön és megnézze mit is akar tőle egy kamugyanús profil. Lehet azt hiszi egy kollégája szivatja:) Nemtudom. Remélem nem szűnik meg az érdeklődésem pár nap alatt, az roppant kellemetlen lenne.
2023. máj. 24. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!