Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha rádírna egy vadidegen kamuprofil hajnalban?
Nem tudtam aludni tovább és pörgettem facen a híreket az előbb. Az egyik 444 cikk alatt egy nagyon szimpatikus, intelligens hozzászólást olvastam, mellè cuki képe volt a pasinak. Sokszor megnézem a nagyon suttyó, meg a normális kommenteknél, kik írták őket. Láttam, hogy kb velem egykorú(30 körüli), és mindenféle dologban(amiket megoszt) hasonlóan gondolkozunk és tetszik a humora is, meg olyan esetleg is kicsit, a típusom. Én nem vagyok aktív közösségi médiában, kamunevem van, kép meg minden nélkül, bàr csinos vagyok, ez nem látszik a profilomon.
Ahogy láttam szivatják a társai nőkkel kapcsolatban(kommentben) nincs családja, tudományos területen dolgozik. Nekem van egy gyerekem, pedagógus vagyok, vékonyabb, csinos, de frusztrál, hogy ő valószínűleg phdzett és sikeres.. mondjuk legalább nem tűnik gazdagnak.
Na mindegy. Ráírnál a helyemben? Ha férfi vagy, mit szólnál, ha rádköszönne egy kép nélküli kamuprofil? Nagyon szánalmas, ugye?
Ráírtam, hú, nagyon izgalmas:)
Na meg borzasztóan szánalmas is, de még olvastam pár szimpatikus megszólalást tőle oltással kapcsolatban és nem bírtam ki. Erős kisebbségi érzésem is van, sokkal okosabb és képzettebb nálam. De azért nagyon izgalmas:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!