Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat is szokták nők követni (az utcán)?
#20-as válaszolónál a pont, nagyon nem mindegy hogy férfi követ nőt, vagy fordítva. Ha egy nő követ egy férfit az sem természetes persze, de a férfinél lesz az erőfölény így is, sokkal kevesebb esély lesz arra hogy veszélyes helyzet alakuljon ki belőle. Fordított esetben sokkal-sokkal veszélyesebb.
Én úgy vagyok vele mondjuk hogy egészséges embernek meg se fordul a fejében hogy kövessen egy idegent az utcán, beindul a vészcsengő nemtől független. Valami baj biztos van azzal aki ilyet tesz, és senki sem akarná kideríteni hogy milyen, ehhez hasonló kiszámíthatatlan viselkedésformái vannak a másiknak.
Ez független attól hogy hogy néz ki, felőlem Brad Pitt is követhetne, az sem változtatna azon a tényen hogy baromi félelmetes és nem normális.
Ez az egész akkor így egy beugratós kérdés. :)
Tulajdonképpen kérdés formájában be vannak becsalogatva azok, akiknek ez nem para, hogy utána jól ki legyenek osztva. :D
Egyenesebb lett volna eleve azt kommunikálni, hogy ez mindenhogy gáz, mint nyitva hagyni a kérdést, és várni hogy kiket lehet lecsapni.
Kérdező te ezt hogy látod?
Raadasul szep no is lehet mentalisan terhelt. Konkret eset, a no egyszeru proli pasikert volt oda, de azok nem mertek kezdeni vele, oszinten, nem is lett volna hosszabb tavon mukodokepes. A no maganyos volt, konkret, elerhetetlen emberekert volt csak oda, de nem sztarokert, hanem melos, buszvezeto, hentes pasikert.
Mivel en voltam ez a no, tudom. En kertem gyogyszert, mar ongyilkos akartam lenni. Megszallottsag, obszesszio.
Ovatosan, emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!