Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat is szokták nők követni (az utcán)?
Figyelt kérdés
Nekem már többször volt követős élményem nőként életem során. A férfiaknak is vannak ilyen élményei, hogy egy nő elkezdi követni? Milyen érzést vált ki náluk?2023. máj. 23. 18:19
1/26 anonim válasza:
Soha nem volt még ilyen, de nem félnék ha lenne.
2/26 anonim válasza:
Vannak biztosan, sok a pszicho nőben is.
3/26 anonim válasza:
Én lány vagyok, mikor bele voltam zúgva egy munkatársamba, akkor volt, hogy utánasétáltam az utcán óvatosan. De semmi rossz szándék nem volt bennem, csak tetszett és szerettem nézni, ennyi.
4/26 anonim válasza:
Én nem figyelem, de sokszor stírölnek lányok.
5/26 anonim válasza:
Hát....ilyen nem volt, életem során (sajnos) csak egy olyan eset történt ahol egy vadidegen lány fogdosta a combom, farkam egy nyilvános helyen.
Se előtte, se utána ilyen nem történt azóta 😥 bár ennek jó 12-15 éve.
6/26 anonim válasza:
Hát egy nőnek biztos para lehet, ha férfi követi. Bár mondjuk ha szimpatikus, normálisnak tűnik akkor lehet hogy nem gáz. Fordítva tetszene tulajdonképpen. :) Például egy olyan helyzetben, hogy sétálás közben felfigyelünk egymásra, és mondjuk egy ideig ő követ, aztán lemaradok "véletlenül", aztán meg én követem. :D
Élesben még mondjuk nem teszteltem a dolgot. :) De érdekes lenne.
8/26 anonim válasza:
Nő vagyok és engem követett már pasi. Nagyon para volt. Szerintem ez még akkor is ijesztő ha a pasi jól néz ki.
9/26 anonim válasza:
Pista bátyám! Igaz-e, hogy régen nagyon sok nő futott maga után?
Igaz, öcsém!
Talán, maga volt a falu bikája?
Hát, nem egészen, csak a zsebtolvaja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!