Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat is szokták nők követni (az utcán)?
8 és Kérdező:
Van amikor meg kérdezik itt gyakorin nők, hogy senki sem szólítja le őket az utcán sem, pedig várnák. Akkor most ez hogy van? Leszólítani oké, de diplomatikusan, távolságtartóan követni, szemezni gáz?
Megértem ha igen, csak szerintem a leszólításnál is kiderülhet, hogy full gáz az illető.
Vagy mondjuk ha egy rövidebb követést leszólítás követ? Akkor már nem gáz? :)
"Nemcsak a te véleményed létezik, engedd meg hogy más máshogy gondolja."
Ha ezt ilyen szépen összeraktad fejben, az miért nem megy, hogy más nők írják azt, hogy félelmetes, és mások azt, hogy ez a fétisük?
15
A 3-as sem arról írt, hogy neki tetszene, ha követné egy pasi. Erre vonatkozóan semmit nem tudunk meg a hozzászólásából
A 3-as vagyok, szerintem azért eléggé nagy különbség van aközött, hogy egy huszonéves bölcsész kiscsaj "követ" egy pasit, vagy egy nagydarab, esetleg elmebeteg, vagy kiéhezett, vagy drogos pasi követ egy kiscsajt.
Kb ugyanúgy, ahogy nem mindegy, hogy az utcán egy kiscica fut utánad, vagy egy rottweiler.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!