Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutazol pár napra akkor írsz a barátnődnek?
Hogy mi?? Dehogy írok. Megbeszélem vele. WTF?? Mi a franc ez, hogy mit írnék neki?? „Bocs drágám, ma délután már nem találsz otthon, elzúztam 2 napra”?? Vagy mi?? Kb abban a pillanatban dobna is ki a francba, hogy mit képzelek, hogy csak így szó nélkül elmegyek.
Nem, ilyen nincsen! Egy ilyen dolgot nem lehet írásban lerendezni. minimum, hogy felhívod.
Neki nem számítasz, de másnak fogsz :) De vele szakíts.
Velem is megesett ilyen, több ilyen exem is volt sajnos, azt hittem, hogy ez a normális, de nagyon nem. A párom mindig keres :)
Egyszer egyik exemnél kipróbáltam, hogy ír-e, ha én nem írok neki. Azon a hétvégén nem volt otthon, én is el voltam foglalva. Mobilnetem akkor nem is volt, gondoltam, ha hazaérek, hátha vár üzenet. Nem várt, pedig már este 8 volt. Oké, kibírtam, nem írtam neki. Másnap látom, hogy éjfél előtt fél órával (!) írt, hogy "szia kicsim, gondoltam, írok, nagyon szeretlek". Meglátta, hogy nemsokára éjfél van és gondolta ír, de jófej :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!