Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a barátodnak/barátnődnek nem lennének barátai?
Nekem csajból volt ilyen is, olyan is (nem egyszerre): egyik a hugán kívül komolyabban nem barátkozott senkivel, a másik meg állandóan nagytársasági életet élt magával rángatva engem mindenhova. Mindkét helyzetnek volt előnye és hátránya is, de elfogadtam hogy nekik ez kell. Azt vallom: ne akarjuk átnevelni a párunkat! (Feltéve hogy nem káros szenvedélyről kell leszoktatni, de itt nincs szó erről)
Ezeket a nyomorult fészbukos státuszokból következtetéseket meg tényleg jó lenne ha elfelejtenék az emberek, ott mindenki annyit láttat magából amennyi az érdekében áll, akár egy sorozatgyilkosnak is lehet ezer "barátja".
Dehogy furcsa!
Nálam már szètszéledt a haveri kör, 1-2 emberrel tartom a kapcsolatot, ha kell valakinek valami.
Az asszonynak nem is voltak barátnői, sőt, az előző felesègemnek sem.
Nem is zavart :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!