Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnál a barátnődnek egy autót használni?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy egy több éves kapcsolatról van szó. A 20-as éveitek közepén/ vége fele jártok. A barátnőd közgazdászként dolgozik, jól keres, de még nem engedhet meg magának egy jobb autót. Neked mint férfinak vagy egy több száz milliós vállalkozásod. Adnál a barátnődnek egy kb 3-5 milliós kocsit, hogy használja? Nem iratnád a nevére.2019. nov. 5. 17:14
1/13 anonim válasza:
Szerinted hány huszonéves férfinak van több százmilliós vállalkozása? Továbbá: akinek nincs ilyen vállalkozása (feltételezem, hogy itt majdnem mindenki ebbe a kategóriába esik), az hogyan tudná magát reálisan beleképzelni?
2/13 anonim válasza:
Hemzsegnek itt a több száz millás vállalkozással rendelkező huszonéves fiúk :D
3/13 anonim válasza:
Kisebb értékben én kaptam kocsit így használatra,aztán mikorra lettt pénzem sajátra vissza adtam és eladta
Exem nevében mondhatom Igne
De az az autó nemvolt 3-5 millió hanem csak 800ezer kb.
4/13 anonim válasza:
Nekem 3 van (mind3 saját tulajdonú) volt már rá példa exnél.
Persze csak használatra, nem örökbe.
28F
5/13 anonim válasza:
Nem mert az valook
Egyszerűen azért mert ha kicsit adsz neki amivel dolgozni mehet és jöhet akkor azt azért teszed hogy ne kelljen érte menned így te nem szereted.
6/13 anonim válasza:
Nekem nincs vállalkozásom, még érettségim sincs, de barátnőm kapott egy új középkategóriás autót tőlem.
7/13 anonim válasza:
Az exem odaadta a saját autóját használatra, mert ő biciklivel szeretett járni, többéves kapcsolat volt, együtt éltünk. Most jelenleg "örökölt" autót használok, mert a párom vett magának újat 2 éve, a régit én használtam, most gyűjtöttem össze sajátra. Volt egyébként saját autóm évekig, pont a párom miatt adtam el.
8/13 anonim válasza:
Igen odaadnám, de komoly kapcsolatban.
9/13 anonim válasza:
Attól függne, hogy szüksége van-e rá. Arra senkinek nem fogok kocsit adni, hogy 10 perc sétát a munkahelyére autóval tudjon megtenni és a wc-re is kocsival tudjon járni. Ha valóban nem tud meglenni kocsi nélkül munka vagy egyéb miatt akkor persze természetes dolog. De ha csak lustaságból kell neki akkor nem.
10/13 anonim válasza:
" egy több száz milliós vállalkozásod."
Jók ezek az életszerű szituációk :D Akkor már adhatnál neki egy jachtot is, ne kicsinyeskedjünk kérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!