Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti meg mernétek csókolni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti meg mernétek csókolni egy lányt akit ismertek úgy hogy amúgy nem akartok tőle semmit?

Figyelt kérdés
Valahogy úgy értem hogy 'csak úgy' alapon, mert úgy érzitek jó lenne csókolózni vele. Vagy félnétek hogy kockázatos?

2023. máj. 22. 03:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mitől lenne félelmetes vagy kockázatos?
2023. máj. 22. 05:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért is csókolnék meg bárkit, akitől nem akarok amúgy semmit?
2023. máj. 22. 07:20
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Fúj dehogyis. Nyálcsere idegenekkel gondolj bele milyen gusztustalan
2023. máj. 22. 07:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
De azt,hogy érted,hogy nem akarnék tőle semmit?
2023. máj. 22. 07:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Normális ember nem csókolózik "csak úgy"
2023. máj. 22. 07:49
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Mi értelme lenne? Főleg úgy, hogy párkapcsolatban vagyok?
2023. máj. 22. 08:01
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Buliba tobbszor megesett. Nem csak csok..
2023. máj. 22. 08:09
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
Nem, feleslegesnek tartom.
2023. máj. 22. 08:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagy általánosságban az emberek pl az egyejszakás kalandot sem vetik meg szoval akkor logikusan a csókolózást sem hinném.Úgy értem leginkább hogy puszta fizikai vonzalomból csókolózni. És félelmetes esetleg azért lehet, mert ha ismered az adott illetőt akkor nem biztos hogy jót tesz a barátságnak vagy ismerösi kapcsolatnak, vagy azt hiszi komolyan gondoltad stb
2023. máj. 22. 11:47
 10/10 anonim ***** válasza:

#9: azért ez így túlzás.

Másrészt meg el nem tudom képzelni, miért lenne jó a csókolózás olyannal, akihez nem kötnek érzelmek, és nem az előjáték része a szexben. Szerelmes párok szoktak "pusztán" csókolózni, amolyan "szex kicsiben", de nem értem, hogy ha amúgy itt megállnék, nem akarnék többet, akkor abban mi lenne az öröm.

2023. máj. 22. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!