Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az hogy az összes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az hogy az összes szép lány foglalt mindig, és egy szingli sincs köztük?

Figyelt kérdés
Akárkivel ismerkedni próbáltam eddig aki szimpatikus volt, MINDEGYIK (ez nem túlzás kerek 100%-ban) pasinál volt. Ilyen hogy van? Hogy egy szingli szép lány sincs? Sőt még átlagos sem? Az ő pasijuk mikor és hogy tudott velük összejönni hogy nem voltak foglaltak? Teljesen el vagyok keseredve, 10+ év próbálkozás alatt (27 éves vagyok már) egy randiig nem jutottam el mert senkit nem találtam aki szingli.

2023. máj. 21. 00:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Lehet csak sokan csak hazudtak, mert nem voltál az esetük. Azt én meg jártam úgy hogy a pali kint várt míg a csaj bejött hozzám a boltba (eladó vagyok), azt nekiállt velem flörtölni, szóval sose lehet tudni.
2023. máj. 21. 01:02
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szórakozóhelyen csak szingli csaj van, csak válogatósak
2023. máj. 21. 01:55
 3/17 anonim ***** válasza:
17%

Tegnap láttam 3 szingli tizenéves fruskát.

Szombat este lévén biztosan pasizni mentek. (Budapest környékén vannak elegen.) Jól körül kell nézni...

Viszont látszott rajtuk a nagyon durva beképzeltség. Biztosan vagyonos, milliárdos férj jelöltre ácsingóznak.

Igények a csillagos egekben - hála az erőteljes médiaszennynek, a vég nélküli fogyasztói társadalom forradalmának!

2023. máj. 21. 04:08
 4/17 anonim ***** válasza:
69%

"Hogy lehet az hogy az összes szép lány foglalt mindig, és egy szingli sincs köztük?"

EZ AZ ÁLLÍTÁSOD nem igaz!

Ha meg TE nem vagy képes ismerkedni, akkor a hiba BENNED VAN!

2023. máj. 21. 07:53
 5/17 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem így közölték finoman hogy nincs esélyed...Sajnos nem elég hogy neked szimpatikus a lány,ha ő nem ezt érzi.
2023. máj. 21. 08:15
 6/17 anonim ***** válasza:
85%
Ha 27 évesen egy randi sem jött még össze, akkor nem szépségkirálynőkre kéne talán hajtani, mert nem a te szintedhez valók. Na most lehet megkövezni.
2023. máj. 21. 08:54
 7/17 anonim ***** válasza:
90%
7-es:Ez egy elég rosszindulatú írás...szerencsétlen libának nevezni a nőket,mert nem kíváncsiak rád.Szórakozóhelyen miért kellene egy nőnek mentegetőznie minden pasinak aki nem érti mit jelent a Nem?Ha elutasít,mit számít van e pasija vagy sem?
2023. máj. 21. 09:39
 8/17 anonim ***** válasza:
87%
7-es, és ezért vagy még mindig magányos a mai napig is.
2023. máj. 21. 09:44
 9/17 anonim ***** válasza:
16%

#8, #9.

Én legalább átérzem a kérdező problémáját… 🙄

2023. máj. 21. 10:02
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Én azért ismerek pár olyan csajt, aki egyedülálló, és többekről feltételezem, hogy azok. Igaz, a többségük elég hamar talál párt, főleg ha nagyvárosban élnek/dolgoznak, falun vagy kisvárosban élve marha nehéz. Egyébként meg szerintem a szépség fogalma relatív, kérdés, hogy neked ki/mi számít relatívnak. Azt is tegyük azért hozzá, hogy bár kétségtelenül sok "átlag fölötti" csaj van elszállva magától, de ugyanez elmondható sok "átlagos" vagy az alatti csajról is. Azt pedig már mások is leírták itt előttem, hogy a "van barátom" sokszor csak lekoptató szöveg, ez abszolút nem jelenti azt, hogy tényleg van is valakije az adott csajnak. És az egyik hozzászóló mondókájához kapcsolódva: velem is flörtölt már olyan csaj, akinek komoly párkapcsolata volt (gyakorlatilag együtt éltek), volt, hogy a nyakamba ugrott, meg eléggé furcsa üzeneteket írogatott nekem Messengeren.
2023. máj. 21. 10:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!