Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mar 2x elkezdtuk a kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mar 2x elkezdtuk a kapcsolatot de mindkét alkalommal vége lett, vajon lesz ebből 3?

Figyelt kérdés

Mindket alkalommal, ugyan olyan az erzes es mindket alkalommal ugyanaz a csunya veg.

Vajon lesz ebbol 3.alkalom?

2023. máj. 20. 22:13
A kérdező szavazást indított:
Lesz
Nem lesz
13 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%
Honnan tudjam? Nem vagyok jós.
2023. máj. 20. 22:14
 2/16 A kérdező kommentje:
4 honap volt amikor nem beszéltünk.
2023. máj. 20. 22:14
 3/16 A kérdező kommentje:
Tapasztalatokra lennek kivancsi, hogy ilyen esetekben alatalaban szokott e lenni 3 alkalom
2023. máj. 20. 22:15
 4/16 anonim ***** válasza:
87%

Tapasztalatok neked nem fognak segíteni, mert minden ember más és más.🤦‍♀️

Miért nem inkább azt írod le, hogy miért lett 2x vége? 🤔

Az alapján inkább az ember tudna hasznosabb választ adni, vagy tanácsot, hogy van-e egyáltalán értelme harmadszor is belefogni, ha vevő rá a másik. 🤓

2023. máj. 20. 22:18
 5/16 A kérdező kommentje:

Az elejen nem voltunk vevoek egymasra, csak par honap mulva.

Nem tortent nagy dolog soha, csak mindig rosszkor kezdtuk el az egeszet es a korulmenyek nem engedtek h egyutt legyunk

2023. máj. 20. 22:21
 6/16 anonim ***** válasza:
69%

Én negyedjére láttam be, hogy nem lesz jobb, szóval arra szavaztam, hogy lesz nektek 3. alkalom, bár nem valószínű, hogy a végkimenetel az a sírig tartó rózsaszín boldogság lesz. Ha csak nem vagytok 90 évesek, mert akkor lehet, hogy kitart a sírig.

Szóval ugyanaz a két ember kicsi változtatásokkal ugyanazt fogja produlálni. Őszintén megmondom, hogy az én negyedik nekifutásomnak az vetett véget, hogy durva testi tüneteket produkáltam. Szabályszerűen allergiás reakciót váltott ki belőlem a párom. Megszakítottuk a kapcsolatot és hamarosan jobban lettem. Ha nem így lett volna, már a 8. próbálkozásunknál tartanánk, mert szeretem, hiányzik és pont olyan hülye vagyok, mint régebben, csak rohadtul viszkettek a kiütések.

2023. máj. 20. 22:23
 7/16 A kérdező kommentje:

Mi nem voltunk egyutt mint egy par, csak el akartuk kezdeni.

Egymassal mint ember, mint ferfi mint no, semmi bajunk.

2023. máj. 20. 22:25
 8/16 anonim ***** válasza:
97%

Táv, foglalt (volt) az egyik/mindkettő, sok munka, vagy mi?

Én csak annyit tudok erre írni, hogy aki tényleg akar valakivel együtt lenni az nem kibúvókat keress, hogy miért nem jó, miért nem lehet hanem az ellenkezőjét műveli: megoldást keress, hogy együtt legyen a másikkal és ha ez kétszer nem jött össze-valójában nem akarta, akkor harmadszor se fog igazán iparkodni, hogy sikert arasson! 🤷‍♀️

2023. máj. 20. 22:25
 9/16 anonim ***** válasza:
61%
Akkor nem értem a csúnya véget! Mert nekem sincs bajom a volt párommal, mint férfi, neki sem velem, mint nő, csak valamiért nem működött. Nekem az allergia a csúnya vég. Vagy másoknál a tányérok egymáshoz hajigálása. Az el sem tudtuk kezdeni nem tudom hogy érhet véget csúnyán.
2023. máj. 20. 22:30
 10/16 A kérdező kommentje:
Ugy, hogy eltuntunk szo nelkul egymas eletebol.
2023. máj. 20. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!