Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Van olyan titkotok a párotok előtt, ami ha kiderülne, vége lenne a kapcsolatotoknak?
Figyelt kérdés
2022. júl. 2. 21:20
A kérdező szavazást indított:
Van
Nincs
23 szavazat
1/8 anonim válasza:
Ki tudja... nem tudni, hogyan reagálna rá
3/8 anonim válasza:
Minden "titkomat" el szoktam mondani. Volt, hogy emiatt nem lett belőle semmi, de még mindig jobb bele sem kezdeni, mint később szakítani. Vagy éveket leélni úgy, hogy átverem őt...
4/8 anonim válasza:
Ezt adott ember válogatja..
Titkai mindenkinek vannak. Viszont az teljesen változó, hogy mondjuk a leendő párod elfogadja-e, ha egy időben zűrös életet éltél vagy valami hasonló.
Szóval nem tudom megmondani, hogy az én titkaim elfogadná-e bárki. Többségében nem.
5/8 anonim válasza:
Nincs, elmeséltem neki őket akkor, mikor a saját dolgaira panaszkodott.
6/8 anonim válasza:
3X annyit keresek mint amennyiről tud. Ja, nem a barátnőm hanem a feleségem. Aztán imádom a nőket. Meg alapvetően tök jól érzem magam egyedül is, erre akkor jöttem rá, amikor 2 hétig távol voltam a munkám miatt. Mondjuk nem léptem félre soha, de a neten vannak kedvenc erotikus oldalaim, amit esténként 1-2 órán keresztül nézegetek. Kb. ennyi.
7/8 anonim válasza:
Van. Egyébként apróságok, de őt ismerve úgy kiakadna, hogy biztos véget érne a dolog. 31/f
8/8 anonim válasza:
Van, szeretem a nőket. Ennek okán volt higy papíron dolgozni voltam aztán mégse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!