Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kaphatnék vékony, csinos, szép arcú nőt ha nem születtem 185cm-nek, meg Brad Pitt-nek?
11-es vagyok.
Még mindig nem kaptam üzenetet, pedig 10/10es nő vagyok!!!
Simán letesztelheted a teóriádat. Ha tényleg annyi pénzed van, mint a rohadás miért nem szabatod át az arcod? Ha igazad lenne, megszűnne a problémád.
Van egy olyan érzésem, hogy tudod te nagyon jól miért nincs senkid amin a plasztikai műtétek sem tudnak segíteni. Barátkozz meg inkább a tudattal, hogy egyedül leszel életed végéig, mert senkinek nem kell egy elhízott, alkoholista, nőgyűlölő nárci.: )
Továbbra is: a mértéktelenség (napi alkohol fogyasztás, alacsony minőségű rendelt kaják tömkelege) nem a jólét jele. A kövér test, mind nőnél, mind férfinál igénytelenség, és a 170/100 kövér. Nem, nincs erős vázizomzatod, ahhoz edzened kéne. De egyébként vastag, izmos karral, széles vállal, és minden máshol is erős izomzattal is kövér lennél ilyen arányokkal.
Másik: ha nincs szociális szkilled, nincsenek barátaid, nincs hobbid, gyakorlatilag nincs életed, a munkádon, és a hedonizmuson kívül, mégis hogyan akarod kivitelezni az ismerkedést? Nem tudsz emberekkel beszélgetni munkán kívül, és abszolút nem értesz a személyes kapcsolatok fenntartásához. Emellett önpusztító életet élsz. Így sehogy nem lesz tartósan semmilyen nőd, tökmindegy a millás fizud. Nem vagy szociálisan egy szinten egy normális, csinos nővel, és minden egyes nap, amíg nem változtatsz csak messzebb kerülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!