Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kaphatnék vékony, csinos, szép arcú nőt ha nem születtem 185cm-nek, meg Brad Pitt-nek?
Istenem...nem unod még?
Ha eddig nem találtál, szerinted most fogsz?
Nem akarok részletet írni, vezető beosztás, 1 millió felett, de nem vagyok milliomos/milliárdos, de van saját lakás, autó.
Nincsenek elrugaszkodott igenyeim, azért nem kell a nőnek egy Margot Robbie-nak lennie, pont megfelelne egy Nádai Anikó, Vasvári Vivien, Zimány Linda kaliberű nő( mondjuk utolsó kevesebb plasztikával)
Egyszerűen felszedsz valami zsákfaluból egybuta kis libát, akinek az egyetlen lehetősége a költözésre, ha van a pasinak lakása. Az bónusz, ha dolgoznia se kell, majd szül neked gyorsba' három gyereket, aztán lesz htb.
Mondjuk azt nem állítom, hogy mindhárom tőled lesz...
A szép testhez meg hozzáteszed, ami hiányzik: fizeted neki az edzést, a kozmetikust, fodrászt, szilikon cicit, lézeres szőrtelenítést, diétás kajákat, meg a legújabb fogyasztószereket. Jó nőnek lenni nem olcsó...
Nekem olyan nő kell aki gyárilag szép, nem izgatna, ha kövéren, és csúnyán ismerném meg, alapból legyen csinos.
Gyerekre meg nem vágyok, plusz a nők testét is elrontja a szülés.
Shrek vedel. Egy alkesz hímsoviniszta pökhendi alak.
Tegnapi kérdésed törölték, ma újra kezded?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!