Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cigányoknál mik az elvárások a párkapcsolatokkal szemben?
Figyelt kérdés
Náluk úgy látom nagyon kevés az úgymond szingli ember és gyakorlatilag mindenki családos. Itt az oldalon meg rengetegen panaszkodnak, hogy milyen nehéz párt találni. Ők is ugyanúgy eljárnak randizni, válogatnak vagy szülők intézik a dolgokat? A hűség úgy tűnik nem túl nagy érték náluk, ha a vicceket meg a Mónika show-t vesszük alapul.2023. máj. 19. 10:41
11/18 anonim válasza:
Hát nem sok. Én hulla fehér vagyok (nő), de többször megtaláltak és imádtak ezek a cigányok sajnos.
12/18 anonim válasza:
11. Metálos cigok egy metal koncerten meghuznanak.
14/18 anonim válasza:
Hát Én Roma vagyok.(N) De nálunk nincs ilyen. Tanult vagyok,nincs gyerekem,normális párkapcsolatban élek. Mellette dolgozom és tudok viselkedni is. Szóval,ne általánosítsatok! Mondjuk én 15 éves koromban elköltöztem családi okok miatt. 26 éves vagyok.
15/18 anonim válasza:
egy 15 éves aki elköltözik munka meg oktatás nélkül az pontosan mi a francot csinál? elmagyarázod?
16/18 anonim válasza:
15. Elköltözött mert zűrös volt a család gondolom, nem akart abban a közegben élni tovább, ez inteligenciára vall.
17/18 anonim válasza:
nem ez nem intelligenciára vall hanem meggondolatlan kapkodásra. én pontosan azért érdeklődöm hogy egy tanuló.. pénz és munka nélküli 15 éves mi a faxt csinál? segített a nagyi? vagy mi.. csövezett egy havernál? erre utaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!