Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen vagyok? Őszinte válaszokat kérnék
2010. okt. 10. 16:33
1/38 anonim válasza:
A fogaid szépek.
Egyébként nekem kicsit vékony vagy és sok a vakolat rajtad, de nem vagy csúnya ezektől függetlenül.
4/38 anonim válasza:
Őszintén! Ezzel a mosollyal bárkit leveszel a lábáról igaz? Hogy a kérdésre is válaszoljak 10-es skálán 10es vagy. De szerintem ezt te is tudod:D
5/38 anonim válasza:
Nagyon szép vagy, nekem kicsit széles az arcod és sok a vakolat...de nyilván valami rendezvényen voltál amikor a kép készült.
6/38 Moszuke válasza:
uh
szép a mosolyod, de a 13 kiló vakolat+szar haj+kiegészítők sokat ront szerintem..
lényeg az, hogy tudnál ennél sokkal jobb fotót is produkálni.
2/10
7/38 anonim válasza:
Szénné-szarrá kefélnélek. Elég őszinte?
8/38 anonim válasza:
Mindent elkövettél, hogy elrontsd a szépségedet.
Nagyjából sikerült is, csak a mosoly maradt belőle.
10/38 anonim válasza:
A smink túl sok!
Olyan 10-böl 6-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!