Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan ember, aki csak játszott az egykori "párjával"? (őszinte válaszokat kérek)
Van itt olyan fiú, vagy lány, férfi, nő, aki csak játszott a párjával?? milyen érzés az, amikor csak játszol a másikkal, férfiak esetében, csak meg akarod dönteni a csajt??Eddig velem 2 csaj is csak "játszott"
(elvileg szerettek, legalábbis ezt mondták , de én már nem tudom, hogy mit higyjek).
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy milyen érzés?? Mindenki őszintén válaszoljon, én nem fogok lepontozni senkit... csupán kíváncsi vagyok.
17/F(kort/nemet is)
milyen érzés? isteni. látni ahogy szenved, ahogy kíván, te meg csak játszol, és ügyesen taktikázol, ő pedig odavan érted.. és érzed a veszélyt, hogy megunja azt, hogy ennyit 'húzod'..
egy pasi megérdemelte, játszottam vele. de egy ideig mindketten élveztük!
és nem bántanám azt a 8 férfit, aki ugyanezt tette velem.
Nem csináltam még ilyet, de velem sem tudnák +csinálni, mert egyrészt nagyon bizalmatlan vagyok így is úgy is, és jók a női megérzéseim:)
26.L
Volt pár éve egy veled egy idős pasim.Aki szerintem mai napig azt hiszi hogy csak játszottam vele.Pedig imádtam!
19/L
hát én kettőt szivattam eddig, de mindkettő eredménye egy hosszabb kapcsolat lett. : )
az egyik pl. olyanvolt, hoogy állítólag fogadott vkivel, hogy összejön velem és én vissza hallottam ezt, ezért gondoltam kicsit játszom vele. a végén megszerettük egymást és megbeszéltük ezt a dolgot. 2,5 hónapon keresztül fűzött + 9 hónapot jártunk! : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!