Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oké, arra számítottam, hogy tele lesz rasszistával egy ilyen kérdés, de hogy ennyire?? Ez beteg. Betegek vagytok mind! 19 válaszból több, mint 10-et jelentettem. Basszus, valaki segítséget kér, akkor miért kell ilyen bunkónak lenni??
Kérdező: amúgy tényleg nem ezen múlik. Nem a származásod számít ismerkedésben. Lépj túl azon, hogy ezt hátrányként éled meg. Munkakeresésnél elhiszem, hogy hátrányban vagy, mert az emberek ilyenek sajnos. De párkeresés az szerencsére nem ilyen. Kövesd az általános tanácsokat és kész. Tehát legyél fent online társkeresőkön, legyenek jó képeid, rövid, de lényegretörő, pozitív profilod.
Emellett pedig bővítsd az ismerősi körödet, ami segíthet összehozni új emberekkel, nőkkel. Buli, tanfolyam, munkahely, sport, hobbi, önkénteskedés, bármi... ki kell mozdulni a komfortzónából. Sajnos ez ilyen.
Tehát ha el akarsz érni valamit, akkor ne keress kifogásokat. Persze, rohadt nehéz a kezdeményezés, meg a folyamatos stresszhelyzetek, de az élet ilyen. Férfiként te vagy a kezdeményező fél, neked kell udvarolnod, és ebben nem fog segíteni senki. Magadra vagy utalva. A nők pedig magabiztos, határozott férfiakat tartják vonzónak. Tudd mit akarsz, és az már félsiker.
Szóval ezeket kell figyelembe venni. Nyilván amin lehet változtatni a külsődön, abban javulhatsz, lehetsz vonzóbb pl ha edzel, és nem hízol el... jobb stílus, bármi... amin pedig nem lehet változtatni, azt el kell fogadni. Amíg görcsölsz ezeken,addig az meg fog látszani a kisugárzásodon, bizonytalannak látszol tőle, és az sosem jó jel.
Megdöbbentett a sok rasszista válasz. Egy rövid kérdés ennyi gyűlöletet tudott kelteni, hihetetlen.
A kérdésre a válasz: ha igényes körökben, helyeken keresel, (tánciskola, könyvtár, hobbikörök) akkor olyan nőket fogsz találni. Sok sikert!
Kva szar a szaglásod. Ja meg csak jelentgetni tudsz te is.
Rossz a feltételezés. Nő vagyok. És ha büdösnek tartom a cigányokat, ahhoz minden jogom megvan. És nem kötelező eltitkolnom sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!