Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőknek elég lenne egy 38nm2-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek elég lenne egy 38nm2-es ház kis kerttel falun? Akinek nincs és nem akar gyereket. Vagy minden nő nagy házban/lakásban lakna?

Figyelt kérdés
2023. máj. 15. 19:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
96%
Hát nem tom, 150+ nm a házunk, ahogy telik az idő, exponenciálisan nő a cucc mennyisége, szóval kizárt, hogy lemondjak 100 nm-ről🤣
2023. máj. 15. 20:10
 12/29 anonim ***** válasza:
69%
Két embernek 50-60 nm szűkösen elég, ez tapasztalat. Ennél kisebben csak átmenetileg tudtam élni, pár hónapot, felújítás idején.
2023. máj. 15. 20:23
 13/29 anonim ***** válasza:
95%

#10 Sehogy nem férsz el.Én kistermetű nő vagyok, így is beütöm magam mindenhova, állandóan kék-zöld foltos vagyok, a konyha is egy lyuk, minden.Borzalmas.

Én írtam, hogy 40m2-en lakunk ketten.

A konyhában meg a folyosón is úgy férünk el ketten, ha az egyik kihátrál, hogy a másik el tudjon haladni.

2023. máj. 15. 20:29
 14/29 anonim ***** válasza:
97%
#12 Szerintem ez igényfüggő.50-60m2 azért már jó két személyre, főleg, ha jó a lakás elosztása.
2023. máj. 15. 20:32
 15/29 anonim ***** válasza:
58%

5 éve élek párommal 50 m2-en és gyerek nélkül teljesen okés. Még egy kisbabával is megteszi, bár egy 3-4 éves gyereknél már azért megjönne az igény +1 szobára.

Mondjuk.. 38 m2 az már lehet másfél szoba. Ha megnézem, mi is csak aludni járunk a hálószobába, szóval időnk nagyrészét a nappaliban töltjük. Szóval egy jó elrendezéssel a 38 m2 tudja azt hozni amit az 50, de persze akkor azért meg kell válogatni milyen cuccaid vannak. Futópaddal ne tervezz:D

Hogy mi elég a nőnek meg mi nem? Nézd, ha ez van, ez van. De ha ketten összeálltok és megszövögetitek a kis terveiteket meg összerakjátok amitek van, lehet abból nagyobb lakás is idővel.

Senki nem fog lepattintani csak azért, mert nem elég a négyzetméterek száma:D

2023. máj. 15. 20:38
 16/29 anonim ***** válasza:
53%

Lakassal ellentetben hazban lehet tarolni ezen felul, nem hallod, latod a szomszedod, illetve ha igen, akkor megiscsak horror. De azert nagyon jo telek kell ahhoz, hogy jo legyen. A magyar idojaras mellett felevig a kertben is lehet letezni. En olyan orszagban elek, ahol a gyonyoru kertet belulrol jo nezni, ugyhogy itt kempingezni is utalnek.

Otthon, ha a hely jo, mert igazabol nagyon nem mindegy, milyen a hely, akkor eleto.

2023. máj. 15. 20:41
 17/29 anonim ***** válasza:
45%

#15 Hogy jönne már ki 38m2-ből 1,5 szoba? 38m2-n kell elrendezni minimum egy konyhát, fürdőt wc-vel meg egy szobát.

Ebből max kijön egy szoba, konyha, fürdő+wc egyben.Meg egy ajtós szekrény ablakkal....Mert szobának nem csúfolnék azért semmit, amiben egy komódon kívül más el sem fér.

Ilyen kicsi területen jó elosztással SEM lehet 1,5 szobát kialakítani.

2023. máj. 15. 20:46
 18/29 anonim ***** válasza:
Hát, #16, nem kívánod te az én szomszédaimat😂
2023. máj. 15. 20:46
 19/29 anonim ***** válasza:
96%
Inkább egy 38nm2-es garzon a városban. Ha már falura költöznék akkor azt csak normális méretű ház miattt tenném, de nekem nincs bajom a városi garzonokkal.
2023. máj. 15. 20:52
 20/29 anonim ***** válasza:
95%
Én nem akarok gyereket és nincs is. De nem akarok vidéken egy akkora házban lakni. Budapest külvárosában lakok egy normál méretű házban, nekem ez megfelel.
2023. máj. 15. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!