Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, volt, hogy hálából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt, hogy hálából voltatok együtt egy férfival?

Figyelt kérdés

Vagy akár hálából szexeltetek csak vele?

A helyzet a következő: van egy férfi barátom, aki nagyon sokat segített nekem az elmúlt időben (nem anyagilag, mielőtt valaki félreértené), mindig számíthattam rá, jó ember nagyon és teljesen oda van értem. Szeretem, mint embert, de nem vagyok szerelmes belé, viszont ő szeretne velem lenni. Régóta nincs senkim (neki sincs), igazából csak úgy tudom meghálálni, amit értem tett, ha lefekszem vele. Rossz ötlet? Volt valaki hasonló helyzetben?

28/n, 42/f

2023. máj. 14. 10:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
54%
Mit nem lehet érteni?Azt,hogyha ő odáig van érted,te lefekszel vele,aztán elhajtod a francba,hogy amúgy nem kellenél,fordított esetben,te biztos boldog lennél,nem?
2023. máj. 14. 10:42
 12/30 anonim ***** válasza:
5%
9 igen tudom.
2023. máj. 14. 10:43
 13/30 A kérdező kommentje:
10# nem mondom, hogy egyáltalán nem tetszik, de azt sem, hogy legszívesebben letépném róla a ruhát. Kibírnám a szexet vele, igaz hosszútávon nem biztos…
2023. máj. 14. 10:47
 14/30 anonim ***** válasza:
92%
Én nem tudnék úgy szexelni, hogy ki kell bítnom a szexet.
2023. máj. 14. 10:50
 15/30 anonim ***** válasza:
97%
Ez játszmázás,és undorító.Vagy ne akarj neki semmit meghálálni,vagy ha annyira zavar,hagyd inkább békén,végleg
2023. máj. 14. 10:50
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rossz ötlet. A tested nem fizetőeszköz.
2023. máj. 14. 11:08
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Az nem jöhet szóba, hogy ő is számíthat rád és te is segítesz neki? Biztos van olyan, amiben te vagy jobb, esetleg te érsz rá valamire, elintézni valamit, sütsz neki sütit, stb.
2023. máj. 14. 11:33
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Fuj, kizárt dolog. A pasik szoktak így gondolkozni, hogy a segítségért cserébe nekik jár a szex a csajtol.

Eszembe nem jutna lefeküdni valakivel csak azért, mert hálás vagyok neki valamiért. A gondolattól is hányok.

2023. máj. 14. 12:09
 19/30 anonim ***** válasza:
95%
Nem, soha. A testem nem valamiféle fizettség.
2023. máj. 14. 12:43
 20/30 anonim ***** válasza:
94%
Nem, nem vagyok kuurva.
2023. máj. 14. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!