Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok voltatok együtt olyan férfival akinek 20-as 30-as évei korára nem voltak párkapcsolatai és ti voltatok az első neki?
Nem mindegy azért, hogy 20 vagy 30 éves.
20 évesen még azért nem olyan durva, nekem 25 évesen volt egy 20 éves szűz srác.
30 környékén azért kicsit húzósabb a dolog. (Ilyen nekem nem volt, de ismerek ilyet. A kapcsolat nem sokáig tartott, és új nője azóta sincs a srácnak.)
De, pl egy 30 éves szűz férfi azt jelenti, hogy 15 év alatt senkinek nem kellett. A legtöbb ember kb 14-16 éves korában kezd el vágyni a szerelemre, intimitásra, szexre. Mindenki akkortól száll be a játékba, versenybe, dologba, piacra, használd amelyik kifejezést szeretnéd.
Sok férfivel amúgy csak annyi a baj, hogy undorítóan gyáva még próbálkozni is. (És most nem a netes írogatást értem próbálkozás alatt, hanem személyesen, élőben.) Egy jó barátomnak is aki előtte nagyon zárkózott volt, csak annyi kellett a nőknél való sikerekhez, hogy elkezdjen sok nővel beszélgetni és úgy viszonylag hamar talált barátnőt, mert amúgy normális, vicces, tökös személyisége volt.
#3 Nem mindig az egyén hibája az, ha valaki nem talál partnert, azért ne legyél ennyire előítéletes! Nem ismered a másik életét ezért nem lehet mindenkit fekete-fehéren beskatujázni. Nekem problémás gyerekkorom volt, korán elvesztettem apámat, anyámat, későn érő típus is voltam és mostanában nem azoknak kellek akik tetszenének, olyan lánnyal meg nem kezdenék aki nem tetszik, sőt erkölcsileg se fer.
#4 Nagyon undorodom ezektől a maradi, konzervatív, erőfitogtató, patriarchális elemektől. 21. században már nincs helye az ilyen ósdi farokméregető szerepeknek.
Ha szimpatikus nőnek egy férfi nyugodtan fektessen bele energiát, ne csak a férfitől várja el! Nem azt akarom mondani, hogy cserélődjenek fel a szerepek, hanem oszlassuk fel őket, mivel ezek csak társadalom alltal kreált konstrukciók. Ha szimpatikus valaki kezdeményezek, de akkor ő is fektessen bele az ismerkedésbe ugyanannyi energiát mint én. Amúgy én nem szeretek random idegen lányokat leszólítani, mert kényelmetlennek érzem, de ettől nem érzem magam töketlennek és sértő valakire ezt mondani.
Teljesen mindegy, amiket írsz, akkor is mindennek van egy határideje, nem véletlen, hogy x éves kortól kötelező az óvoda, iskola. Van olyan, hogy némelyik gyerek nem érett meg rá 3 évesen, kap 1-2 év haladékot felzárkózni, mert ennyi belefér. Ha nem sikerül, akkor már nem fér bele, és igenis gond van, speciális eset.
Az élet ugyanilyen, a párkapcsolat is. 14 év körül elkezd az ember ilyen téren tapasztalatokat gyűjteni. Valaki előbb. Valaki 17 évesen. Valaki 20-22, még az is szűkösen ugyan, de belefér.
Viszont magyarázhatod akárhogy, a 30 már nem a "belefér" kategória. Nagyon nem.
Ami a nehéz gyerekkort illeti, nekem se volt könnyű, durván antiszociális lettem, mégsem takaróztam vele sose.
Sőt, van egy ismerősöm. Szülők korán elváltak, majd mindkettő meghalt elég korán. Egy nagyon jó lekű srácról van szó, ide-oda csapódot, nagyon nem volt könnyű élete. Külsőleg meg arcra helyes, de 165 cm magas, mégis voltak kapcsolatai. Ő 25 éves, és most lesz gyereke...
A "bizonyos kor fölött" nem egy konkrét számot jelent, de 30 már nagyon nem az a kor, amire azt lehet mondani, "így jött össze", "még nem találtam egyet sem", stb...
Van ilyen, nyugi, nem te vagy az egyetlen. De ez normálisnak akkor sem nevezhető.
Az ismerősöd szerencsés volt és jó helyen volt jó időben. A párkeresés főként szerencsén múlik, ezt kár tagadni. Arról nem tehetek, hogy folyamatosan azoknak a nőknek kellenék, akiket nem tartok vonzónak. Igaz főként neten ismerkedek mivel nincs sok barátom és egy igaz barátom van, emiatt nem nagyon járok el és nehezen tudok kezdeményezni.
Viszont azt sértőnek érzem amikor azért skatulyázzák be az olyan embereket, akiknek nincs párkeresésbe szerencséjük, hogy valami gond van vele. Milyen jogon mondja ezt valaki, milyen jogon ítélkeztek? Hagyj ne legyek azért defektes, mert nem volt még szerencsem. Hagyj ne ostorozzam magam mazochistaként, hogy ez csak az én hibám lehet.
Amikor rámírt egy tök szimpli lány neten, ő kezdeményezett, aki nagyon tetszett nekem, annyira örültem annak, hogy tetszem neki. Aztán később találkozás nélkül benyögi nekem azt, hogy nem vagyok neki az esete. Már a legelső beszélgetésünk után mondtam neki, hogy szeretnék találkozni vele és mivel óvatos volt ezért kellett neki idő. Majd ez az egész elhúzidott 2 hónapig és aztan nyögte be, hogy nem vagyok az esete. Erről én tehetek? Vagy volt egy másik eset is, kipróbáltam a rapidrandit, ott volt egy nagyon szimpatikus lány, szimpatizált velem megkaptam a számát, emailjét majd szart a fejemre. Ez is az én hibám? Volt egy másik is, vele emailezgettem, egész normálisnak és kedvesnek tünt majd a végén kikosarazott, mert egy anyagias ribi volt. Erről is én tehetek?
Tudod mi a nem normális? Amikor valaki bántani akarja a másikat, a saját érdeke miatt áttapos másokon, kihasználja, szeretni is csak érdekből tud. Na ez a nem normális és a beteges, nem az, hogy valakinek nem volt még szerencséje. Nem így terveztem a huszas éveim végét, folyamatosan próbálkoztam, háromszor fizettem elő társkeresőre, próbáltam többet is és nem volt egyszer se szerencsém.
Az, hogy 7 éves kortól iskola van az a kapitalizmus egyik konstrukciója a bérmunka is az, nemi szerepek is ugyanúgy és az a felfogás is, hogy 14 éves kortól csajozz, mert ciki lesz, ha nem lesz nőd 20 év kor felett. Ezek társadalmi konstrukciók, annakidején 68ban ezek ellen lázadtak fel, sajnos nem volt eredménye.
Ha folyton azoknak a nőknek kellesz, akik neked nem, és fordítva, az azt jelenti, hogy nem tudod, hol a helyed, jóval a kategóriád fölött keresgélsz, magasak az igények, kicsi a beszálló.
Tehát igen, te tehetsz róla.
Ez nem szerencsejáték... Ezek tények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!