Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől nőies egy nő? Mitől szép (kívül belül)? Mivel
tudok megmozdítani egy férfit?
Figyelt kérdés
2 gyerek és home office. Nem híztam meg, csinos nőies vagyok, edzek, odafigyelek. Nem volt szépészeti műtét, de ápolt igényes vagyok (30 eleje). Igyekszem nőies lenni, de míg gyerek előtt maga voltam az igazi Nő, most nehezen érzem magam annak. Akkor nőies ruhák, magassarkú... most hát legyünk őszinték... ezek nem játszótéri viseletek. A ho miatt ...meg mindegy. Úgyérzem elvesztettem magam, azt a huncut, kacér nőt, akinek sokan bókoltak, a férfiak mosolyát és igen kellenek ezek a visszajelzések. A férjem megtesz mindent értünk, de úgy érzem nem enged vagyok már neki a Nő... Bár 14 év után mit szeretnék...több szexet mindenképpen. Köszönöm ha valakinek van tapasztalata és értelmes tanácsa. Leginkább férfiak és hasonló helyzetben lévő/volt nők tanácsa érdekelne.
Kommunikálni nem szoktatok? Beszéld meg a férjeddel, hogy neked ez fontos. Valószínűleg a te szeretet nyelved a dicsérő szavak. Ha fontos neki a házasságotok, akkor megérti. De nem hiszem, hogy ettől függetlenül gyökeresen megváltozna a viselkedésed, itt már szerintem több kellene.
2023. máj. 13. 19:23
12/21 anonim válasza:
8 Nem fogom a szirup szövegeket tolni.. A szexoldalakról, a szextárskeresőkről talán nem kéne lejönnöd? nem érzed, hogy onnan indult a mélyrepülésed? vagy már korábbról?
A HO-al egy baj van, hogy sokan nem alkalmasak rá. De nálad még van más is, mert ha irodába járnál be, akkor is ugyan ezt tennéd a kollégáiddal. Ez gáz. Óriási.
2023. máj. 13. 19:26
13/21 A kérdező kommentje:
Kedves 10es nem teszek semmit.
Nem léptem félre. A családomnak mindent megteszek, értük élek.
És tudom 14 év, de szeretnék kívánatos lenni a férjemnek. Igen szeretném, ha ennyi idő után is úgy nézne rám. Vagy jönne és megcsókolna, de úgy igazán nem szajrapuszit.
14 év után a férfiaknál ez ennyi kaput? Csak "egészségügyi " karbantartási jó a feleség? Remélem így érthető a kérdés.
A válasza hogy fáradt...
2023. máj. 13. 19:27
14/21 anonim válasza:
12# te valami hittérítő vagy? Nem vagy százas, az fix. Honnan veszel olyan hülyeségeket, hogy a kérdező szex oldalakra jár, meg hasonlók?🤦♀️
2023. máj. 13. 19:29
15/21 A kérdező kommentje:
Te jó ég!
Nem voltam szextárskeresőn, nem is leszek.
Ha akartam volna, lett volna ezek nélkül jelentkező. De nem ezt akarom nem erre vágyom
A férjemmel beszéltem az igényeimet illetve vágyaimat illetőleg a válasz az volt ennyit tud nyújtani mert fáradt.
2023. máj. 13. 19:42
16/21 anonim válasza:
15# ez nem válasz. Kérdezd meg, érdekli-e még a házasságotok? Mert ha részéről semmi hajlandóság, akkor nem kínlódnék vele tovább. Egy kapcsolathoz 2 ember kell.
2023. máj. 13. 19:48
17/21 anonim válasza:
Fuuu, én nem tudom kérdező...de én úgy szájbaverném az ilyen modoros stílusú balf*szokat.A hányinger rámjött, ahogy elolvastam.
2023. máj. 14. 00:02
18/21 anonim válasza:
17# én meg téged vernélek szájba.
2023. máj. 14. 10:12
19/21 anonim válasza:
Bocsánat, én gyermektelen férfiként írok. Gyerekes nő az semmit se tehet értem. Nulla. Zéró esélyed lenne párkapcsolatra, bármilyen szép is vagy, bármennyire is összeillenénk. Ez kizáró ok nálam.
Ezt ne vetítsd ki minden gyermektelen férfira, de a nagyobbik része így viszonyul a témához a férfiaknak.
2023. máj. 14. 12:57
20/21 anonim válasza:
#18 Csak nem tán te is ilyen modoros nyomorult vagy, mint a kérdező? *hányok* 👊
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!