Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szerintetek baj ha egy külsőre kevésbé jó pasi csak szép nőknél próbálkozik?
Semmit.
Azt csinálsz, amit akarsz, nekem édes mindegy, kivel ismerkedsz :D
Ha akarsz társat, akkor ne a top nőket válaszd nem top férfiként.
Bocsi, hogy férfiként válaszolok:
A nőknek nem annyira a külső a vonzó. Számít persze a higiénia, a stílus, meg valamilyen szinten az arc, test-edzettség is... de nem ez a lényeg. Tudod, szokták is mondani, hogy csak az ördőgnél legyen egy fokkal szebb, és az már elég.
A férfiasság a lényeg, hogy legyél határozott és magabiztos, tudd mit akarsz az élettől, és a kiszemeltedől is!
A kérdésed alapján te eléggé határozatlan ember vagy, nem tudod mit szeretnél. Így még ronda nőkkel is problémád lenne, mert a tutyi-mutyiság meg már szinte taszító vonzalom szempontjából a nőknek.
Szóval nem kell lejjebb adnod semmit, csak dolgozz ezen a témán. Javasolt mindenképp egy sport hobbit beiktatnod az életedbe, ha még nincsen, az sokat segít a magabiztisságon. És szakember is jót tehet, pl pszichológus vagy coach. De a legfontosabb mindig az egyéni munkád lesz, hogy te mit teszel magadért azért, hogy neked jobb legyen.
Meg ne keverd az agresszivitással a dolgot. A magabiztosság az egészen más dolog... tényleg ezzel tudom megfogalmazni legjobban, hogy tudod mit akarsz, és ez sugárzik rólad. A nők erre tapadnak.
4. Nagyon osztom a véleményed, végre egy férfi aki nem arról panaszkodik hogy a nők felszínesek és csak a külsőség számít nekik!
Kérdező, olyan embert keress aki nem felszínes. Onnantól nyert ügyed van. :)
De a külsőn bármikor lehet változtatni, plasztika sem kell hozzá.
8. Eddig én nem láttam volna olyan jó pasit, aki nem bassza át a nőt. Erről is ennyit! Tapasztalat alapján beszélek, bár nekem sosem volt fontos az hogy Chad legyen.
Nem vagyok felszínes sem kicsinyes ember. Hosszútávra tervezek. :)
És ráadásul az odaadó férfival a szex is jó, a Chadek csak maszatolnak! :)
"Eddig én nem láttam volna olyan jó pasit, aki nem bassza át a nőt."
Jajjjj, ne haragudj, de ez annyira szánalmas. És tulajdonképpen ilyet mondani full kicsinyes és felszínes dolog.
Pont olyan, mint amikor felszínes ribinek tartanak egy nőt, ha nagyon sokat ad magára, sminkel, csinosan öltözködik, miniszoknyát hord, stb. És rögtön azzal jönnek, hogy inkább az átlagos, szürke egér lány, mert ő legalább odaadó, tud főzni, stb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!