Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi mindenkivel hiperközvetlen, nyílt akkor milyen jelek miből lehet észrevenni, hogy egy lány teszik neki?
Figyelt kérdés
Sok nő dolgozik körülötte, és ő nagyon laza, nyílt nőkkel férfiakkal egyaránt.Sok mindenkit drágámnak is hív, engem is hívott már így, és bárkivel képes beszélgetni bármiről. Még velem is, pedig én nagyon zárkózott vagyok,keveset beszélek de nem igazán érdekli, mondjuk ez jó, hogy nem ítél rögtön.Na mindegy. Ha ilyen kedveskedő mindkivel, hogy lehet kiszűrni , hogy ki az aki bejön neki, mint nő?2023. máj. 12. 17:53
11/16 anonim válasza:
9 Kösz nem kell, láttam már őket eleget:DD
12/16 anonim válasza:
Gyerekek még egy kisbaba is eut csinálja. Ha vigyorogsz visszavigyorog ha komor vagy, ő is.
Nem magabiztosság kérdése ez. Hanem senki nem autista.
13/16 anonim válasza:
A smyle meg ilyen mottok etedete ia hogy mosolyogj a világra es visszamosolyog rád.
14/16 anonim válasza:
Pont azért,mert ennyire introvertált,el fog hívni randira,ha akar,hidd el!
Egyelőre vagy nincs ilyen szándéka,vagy nem akar nyíltan nyomulni.Ha hosszú hónapokig semmit sem lép ezügyben,akkor szeretne megmaradni szimplán a kedves kolléga szintjén.
15/16 anonim válasza:
Mondjuk egy ilyen ferfinel akkor remenykednek, ha velem felszeg, szinte mar baratsagtalan, mert mondjuk tolem zavarban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!