Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kerül elő,ha nem egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kerül elő,ha nem egyszer meg kértem,hogy fejetsen már el végre?

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron kértem meg utoljára ,hogy részemről végleg vége, és ne keressen többet ! Annyi volt a válasza-rendben,megértette. 8-9 hónap után előkerült az egyik társkereső appon ,szívecskéket,puszikat küldött (40 évesen...) ott fel húztam ismét magam utána ismét meg kértem ,hogy NE! keressen soha többet (messengeren) . Utána valamit írt,de teljesen hidegen hagy az exem ,mivel gusztustalan módon viselkedett velem teljesen alaptalanul. Mire jó ez ??? Nem egyszer meg kérnek ,hogy NE halljon rólad,ne lásson,ne kerülj elő és teljesen úgymond semmibe vesz ?!?! N32
2023. máj. 11. 09:17
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Mű-hiszti a mai világban, ahol egy mozdulattal tiltóra tudsz bárkit tenni.Szó nélkül.
2023. máj. 11. 09:20
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

A negatív reakció is reakció. Azért.

Abszolut közömbösségnek lenne csak értelme amikor az se érdekel hogy tiltva van e ír e vagy nem. Ott állna az üzenete parlagon hagyva es kesz.

A tiltás is egy reakció az ilyeneknek hogy érdekel annyira hogy tiltsd. Tehát érdekel..

2023. máj. 11. 09:21
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

"ott fel húztam ismét magam utána ismét meg kértem ,hogy NE! keressen soha többet (messengeren)"

Miért nincs még letiltva a vérbe messengeren is, ha annyira nem kérsz belőle?

2023. máj. 11. 09:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tényleg vannak veled is bajok. Messengeren, emailen le van tiltva ? Telefonszáma le van tiltva? Azért ha valakit nagyon akarsz, le tudsz tiltani az életedből. Ha meglátod, hogy radír, tiltod. Ennyi.
2023. máj. 11. 10:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ööö nem azért de egy 32 éves hölgy hol ír vagy beszél úgy mint egy kocsis? :D

Szerintem vagy kamu a kérdés, de hogy pasi írja az is biztos. Ha igaz akkor neked is kell segítség mert idézem:

"Nem egyszer meg kérnek ,hogy NE halljon rólad,ne lásson,ne kerülj elő és teljesen úgymond semmibe vesz ?!?!"

Ez most mi akar lenni???

Kik kérnek meg téged? És most szerinted minden válaszolónál azt gyanítod, hogy itt van közöttük a zaklatód? :O

Ez olyan üldözési mániás gyanús mondatnak tűnne, de amúgy szimpla feszültséglevezetésre tippelnék. Na de kérdem én szerinted a gyk válaszolói villámhárítók?

Ha tiltottad, és van bizonyítékod akkor kérj távolságtartásit ha az illető nem érti meg hogy nem akarsz tőle kapcsolatot, ha ez igaz lenne, de a stílus inkább egy kocsis szájú pasié.

2023. máj. 11. 10:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Miért nem tiltod mindenhonnan? 32 évesen lehetne ennyi eszed.

A zaklató ex nekem is mindenhol tiltva van.

2023. máj. 11. 12:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Mert még szeret?

Miért nem tiltottad?

2023. máj. 11. 18:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Tiltsd le mindenhol! Ha kell, cserélj telefonszámot. Vannak ilyen beteg idióták, akik képtelenek tiszteletben tartani a másik ember kérését. Ha valahogy mégis megtalál, ne válaszolj, ne küldd el a fenébe. Ne reagálj semmire.
2023. máj. 11. 18:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!