Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül 1,5 évnél tovább egy lánnyal sem együtt lennem?
Lejárt a szavatosságot, Bástya.
Noshát, valszeg valós emberi értékeket nem tudtatok felmutatni,
csak te szereted beleringatni magad valami nem működő dologba.
Hát figyelj, 1,5 már nem is olyan kevés, nekem még a fél év is csak néhány esetben volt meg, inkább csak pár hónaposak a kapcsolataim.
Biztos van veled is velem is baj,de összességében ez a felgyorsult elcseszett világ is rátesz egy lapáttal. A tinder és hasonló húspiac világa,ahol mindenki lecserélhető, és a végtelen lehetőség, a bőség zavara miatt egyszerűen minden azt sugallja, hogy ne érd be azzal akivel vagy,hanem mint egy fogyasztási cikket, cseréld le és jöhet a következő. Az az igazán szomorú, hogy én ezzel teljesen tisztában vagyok,de ennek ellenére sem sikerül változtatnom a helyzeten, mint ahogy egy alkesz is lehet tudja,hogy jó lenne leszokni,de nagyon nehéz ténylegesen kijönni egy ilyen ördögi körből. Igazából minél több nővel vagy együtt, annál nehezebb lesz ténylegesen elköteleződni valamelyik mellett, egy idő után már szokássá válik a folyamatos váltogatás, én már csak tudom 31 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!