Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfiként hogyan értelmezitek a különböző nőktől kapott lájkokat a közösségi site-okon?
29 éves vagyok, 5 éve házas
És lesz*rom a lájkokat:D
Néha egy-egy esemény szervezésénél van egy caj aki kb végigszivecskézi a hozzászólásaimat, de tudom, hogy ez még nem jelent semmi olyat, aminek köze lenne párkapcsolatokhoz, szexualitáshoz vagy bármihez:D Egyszeűen tetszik neki és tetszik neki, hogy szervezek és kedvel engem. Ennyi.
Hogy mi? :D
Ezt komolyan nem értem, honnan veszitek.
Onnan, hogy azzal foglalkozol, hogy vajon miért liokeol évek óta, de egy db üzenetet nem írt (?). Tudja a feleséged, hogy itt kérdezősködsz, megkerdezted őt, hogy szerinte miért csinálja? Nem! Mert tudod, hogy rosszban torod a buksid.
Ha most azt írom, hogy valószínűleg tetszel neki, akkor letiltod, likeolod vissza (ha még nem került rá sor!), vagy elkezdesz vele beszélgetni?
Ha téged nem érdekel más, akkor az se érdekel, hogy miért likeol. Nézd meg az első kettő választ, le se tojják, hogy miért kapnak likeokat! Téged miért érdekel akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!