Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viselkedik egy férfi egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedik egy férfi egy olyan nővel, aki?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik neki, esetleg érez is iránta valamit, de ezt valamilyen okból el akarja nyomni?
2023. máj. 8. 10:37
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
0%
28#. Vagyok. Ha annyira fontos lenne neked és akár még csak kicsit is tisztelnéd akkor vele beszélnél erről nem pedig ide írkàlnàl. Gondolom te is játszod a durcàst és azért nem történik ez meg
2023. máj. 8. 12:43
 32/53 A kérdező kommentje:
30# beszélgettünk, hülyéskedtünk sokat. Flört nem tudom volt-e, szórakoztunk persze, de semmi komoly.
2023. máj. 8. 12:45
 33/53 A kérdező kommentje:
31# én meg úgy gondolom, hogy nem tudsz semmit.
2023. máj. 8. 12:46
 34/53 anonim ***** válasza:
26%

"A továbbiakban a hasonló kommenteket ignorálom, csak a kérdésre adott válaszokkal fogok foglalkozni."

Még mindig te magyarázod be magadnak , hogy tetszel neki. Szerintem siman csak kedves volt veled te meg nyomultal ra ezert ignoralt mivel kapcsolatban van es nem akar teged.. Tenyleg felesleges beked írni mert egy kepzelet vilagban elsz, es ha nem azt a valaszt kapod ami fenttartja az alom keped akkor besertodsz es haszontalannak veszed a valaszt. Nolj fel, beszelgess,ismerkedj szingli ferfiakkal .

2023. máj. 8. 12:48
 35/53 anonim ***** válasza:
0%
Én meg úgy hogy a figyelme loholàsa hiányzik nem pedig ő
2023. máj. 8. 12:49
 36/53 anonim ***** válasza:
4%
Ha semmi komoly, ha nem tetszik, akkor miért vagy azon fennakadva, hogy az ellenkezőjét teszi? Egy bunkó, örülj, hogy kiderült, ez olyan "ember" aki hátba szúr nyugodtan és akire nem számíthatsz baráti szinten (se) soha.
2023. máj. 8. 12:49
 37/53 anonim ***** válasza:
0%
"Tehát ha van egy férfi ismerősöm, akivel korábban jóban voltunk (nem tudtam eldönteni sosem, hogy tetszem-e neki, csak sejtettem) és hirtelen ugyanúgy viselkedik, ahogy írtad, akkor esélyes, hogy érzett valamit, csak már feladta a reményt?" - Akkor minek kérdezted ezt meg? 🤡
2023. máj. 8. 12:54
 38/53 anonim ***** válasza:
66%
Nem foglalkozik vele, bunkózik vele, nem érdekli, nem mer ránézni, nem beszélget vele. Ugyanakkor meg róla fantáziál, gondolkodik róla, néha azért normális vele.
2023. máj. 8. 12:54
 39/53 anonim ***** válasza:
0%
"7# nem írtam sehol, hogy engem azért érdekelne, mert vonzódom hozzá. Egyszerűen furcsa, ahogy viselkedik mostanában velem. Barátok mondták, hogy szerintük az lehet az oka, hogy tetszettem neki (mert más okot nem adtam rá)." - vagy ez akkor miről szól? Nem arról, hogy az a bajod, hogy azt akarod, hogy tetszen neked és loholjon utánad, hogy akár téged válasszon?
2023. máj. 8. 12:56
 40/53 anonim ***** válasza:
100%
Jaa és kérdező. Te például hogy viselkedtél vele? Mert arról nem volt még szó
2023. máj. 8. 12:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!