Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedik egy férfi egy olyan nővel, aki?
"úgy tudom egész ismertségünk alatt ugyanazzal a nővel volt végig kapcsolata, akivel most is."
Persze pont a leglenyegesebb dolgot hagytad ki a kerdesbol . Van baratnoje pont, itt nem kell neked semmin vergodnod.
24 külön személy...
18 én vagyok és látod neki is feltűnt, ami nekem. Magyarázkodsz is, pedig ha tényleg úgy van, ahogy írtad, akkor nem törődsz a kommentemmel egyáltalán.
Na de tegyük fel nem úgy van... Barátok voltatok jó ideig, hogy bánt a viselkedése? Oké, de akkor miért adsz más véleményére miszerint tetszel neki, ha te neked egyáltalán nem az eseted? Nem jobb elfogadni az attitűdjét hozzád, mert csak bonyodalmakat szülne, hogy egyoldalú a vonzalom? Vagy akceptálni azt, hogy egy köcsög, aki más pletykáiban jobban megbízott, mint benned, esetleg elég volt neki egy olyan negatív dolog szerinte veled kapcsolatban, hogy ignoráljon, durcizzon? Ilyen emberekkel még mindig nem értem, hogy mi okod van foglalkozni.
Bár a kérdés ez:
"Hogy viselkedik egy férfi egy olyan nővel, aki?
Nagyon tetszik neki, esetleg érez is iránta valamit, de ezt valamilyen okból el akarja nyomni?"
Párja van, nem tök mindegy, hogy miért olyan amilyen? Örülni kellene, hogy nem húz bele a kapcsolatába! Mi jó származik neked ebből az egészből? Még most is "zavaros" amit összehordasz.
28# nem találtad ki. Jóban voltunk, ennyi. Hirtelen más lett. Érdekelt miért. Ennyi, kár ezt ragozni és nem létező dolgokat belemagyarázni. Mint valami elcseszett gondolatrendőrség, komolyan…🤦♀️
A továbbiakban a hasonló kommenteket ignorálom, csak a kérdésre adott válaszokkal fogok foglalkozni.
Jóban voltatok milyen szinten? Viszony?🤣
Vagy párszor jót szórakoztatok együtt, beszélgetettek együtt?
Flört is ment?
Nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!