Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így egy férfi egy nővel?
Figyelt kérdés
Nagyon kedves veled, látványosan kimutatja, hogy nagyon kedvel, annak ellenére, hogy párja van. Majd teljesen megváltozott egyik napról a másikra. Átnéz rajtad, kerül, nem néz a szemedbe.
Majd jön egy fordulat. Rég találkoztatok és ahogy újra meglát, megint a régi. Kedves veled.
2021. nov. 7. 16:36
1/21 anonim válasza:
Egyszer otthon minden rendben maskor nincs
2/21 anonim válasza:
Gondolom attól függ, milyen kedve van. Ha akar tőled valamit, akkor elhív valahova, addig maximum figyelmesség részéről.
3/21 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hónapokig ment a kedvsesség, figyelmesség. Összemosolygások, tudom, hogy kedvel én is őt.
Aztán egyik napról a másikra olyanná vált, mintha kerülne, nem merne rám nézni és lehangolttá vált.
Hetekig nem találkoztunk, amikor újra találkoztunk vidám és boldog, mint előtte.
Nem igazán értem.
2021. nov. 7. 18:21
4/21 anonim válasza:
Gondolom a párja rájött valamire.
5/21 anonim válasza:
Oké, biztosan voltak gondjai, bajai, amikről te nem feltétlenül tudsz. Kedvel, rendben, de ettől függetlenül ha akar valamit, hidd el, hogy burkoltan próbálkozni fog. A randira hívás a minimum. Addig csak álmodozol.
6/21 A kérdező kommentje:
Nyilván nem is akarok belemászni senki kapcsolatába, eszem ágában sincs. Pusztán izgat, miért csinálja ezt velem.
2021. nov. 7. 18:29
7/21 anonim válasza:
Figyelj, nyilván tetszhetsz is neki, de ez önmagában kevés.
8/21 A kérdező kommentje:
Nem is akarok tőle semmit, félre értitek, de ezt le is írtam. Párja van, onnantól kezdve számomra tabu.
De érdekel, hogy miért ilyen velem? Magamban már csak lehet agyalni?
2021. nov. 7. 18:51
9/21 anonim válasza:
Az ilyen alak xar otthon, aztán csodálkozik ha más kelti fel a csaj érdeklődését.. van akiknek csak azért van egy nő, hogy villogni tudjanak vele mint valami tárgyal ..
10/21 anonim válasza:
Mert szereti rángatni a mézesmadzagot, majd látni hogy fajdalmat okoz. Sok ilyen kis cuki félig ártalmatlan pszichopata járkál közöttünk. És ne áltasd magad, ez nem rólad szól, hanem róla, a kis játékairól. Nem, nem szeret téged, es nem, nem rossz neki otthon. Annak rossz, aki vele él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!