Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így egy férfi egy nővel?
Nagyon kedves veled, látványosan kimutatja, hogy nagyon kedvel, annak ellenére, hogy párja van. Majd teljesen megváltozott egyik napról a másikra. Átnéz rajtad, kerül, nem néz a szemedbe.
Majd jön egy fordulat. Rég találkoztatok és ahogy újra meglát, megint a régi. Kedves veled.

Igen tudatosan csinálják, sok ilyen van. Figyeleméhes emberek, a figyelmed kell nekik belőled, semmi más. A játékot magát élvezik. Nyugi én is többször, sokszor beleestem ebbe a csapdába, mire kiismertem ezeket a férgeket. Csak megspórolok neked jópár hónapot, évet, mire magad is rájössz.
Nagyon jegyezd meg, hogy aki akar tőled valamit, az lépéseket tesz, nem bizonytalankodik, nem tűnedezik el, nem játszik macska-egér játékot. Egy házasságból is ki lehet lépni, ha akar. De ő nem akar. Ne vesztegesd el a drága idődet érdemtelenre. Igen, nagyon cukik tudnak lenni. Az effajta manipulátorok mind megnyerőek. A játék része ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!