Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így egy férfi egy nővel?

Figyelt kérdés

Nagyon kedves veled, látványosan kimutatja, hogy nagyon kedvel, annak ellenére, hogy párja van. Majd teljesen megváltozott egyik napról a másikra. Átnéz rajtad, kerül, nem néz a szemedbe.

Majd jön egy fordulat. Rég találkoztatok és ahogy újra meglát, megint a régi. Kedves veled.

2021. nov. 7. 16:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Vannak azok a nőcsábász pasik, akik kapcsolatban sem tudnak igazán megállapodni, kell nekik az a kicsi adrenalinfröccs, érezni hogy igen, ő még mindig megkaphatna bárkit. Szerintem ő ilyen. Ha bármit akarna tőled, akkor arról már tudnál. Mikor pedig nem volt veled a megszokott, akkor valószínű épp más érdekelte őt jobban. Lehet egyébként ezeken agyalgatni, de csak viszi az energiát feleslegesen.
2021. nov. 13. 16:52
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
vannak azok a férfiak akik a saját párjukra féltékenyek bármilyen férfival haverkodnak, de ő maguk meg férfi barátok előtt tolják az " ezt megdugnám meg azt megdugnám " féle szövegeket .
2021. nov. 13. 19:11
 13/21 A kérdező kommentje:
11: Köszönöm! Az utolsó mondatod a legigazabb.
2021. nov. 13. 19:39
 14/21 anonim ***** válasza:
67%
13. köszi.
2021. nov. 14. 10:49
 15/21 anonim ***** válasza:
50%
Szerelmes, es hol elnyomja, hol nem.
2021. nov. 14. 19:37
 16/21 A kérdező kommentje:
15: érdekes viselkedés ez akkor. De én is ezt érzem rajta.
2021. nov. 15. 00:17
 17/21 anonim ***** válasza:
Igen, az a célja, hogy ezt érezd. Manipulálva vagy, ébredj föl.
2021. nov. 15. 07:45
 18/21 A kérdező kommentje:
Na most már teljesen összezavartok. Most akkor mit gondoljak? Valaki képes ezt tudatosan játszani a másikkal? Nem tudja, hogy én mit érzek iránta. Így nem értem, miért játszik.
2021. nov. 15. 09:10
 19/21 anonim ***** válasza:
55%

Igen tudatosan csinálják, sok ilyen van. Figyeleméhes emberek, a figyelmed kell nekik belőled, semmi más. A játékot magát élvezik. Nyugi én is többször, sokszor beleestem ebbe a csapdába, mire kiismertem ezeket a férgeket. Csak megspórolok neked jópár hónapot, évet, mire magad is rájössz.

Nagyon jegyezd meg, hogy aki akar tőled valamit, az lépéseket tesz, nem bizonytalankodik, nem tűnedezik el, nem játszik macska-egér játékot. Egy házasságból is ki lehet lépni, ha akar. De ő nem akar. Ne vesztegesd el a drága idődet érdemtelenre. Igen, nagyon cukik tudnak lenni. Az effajta manipulátorok mind megnyerőek. A játék része ez is.

2021. nov. 15. 09:24
 20/21 A kérdező kommentje:
19: nagyon rendes vagy, jól esnek ezek a szavak. Végre valaki nem támad, hanem megért és segíteni próbál. Erőt adnak a soraid, nagyon hálás vagyok.
2021. nov. 15. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!