Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Arcra sokkal több szép nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arcra sokkal több szép nő van, mint jóképű férfi. Mennyire gondolod igaznak? Ha a nők erősen a jóképűség mentén szelektálnak, akkor sok férfi kimarad, sok nő egyedül marad?

Figyelt kérdés
És nem csak jóképű és ronda létezik, vannak az átlagosak is, akik nem rondák, de nem is jóképűek. Hanem átlagosak. Ezt is vegyétek figyelembe a válaszadáskor.
2023. máj. 5. 10:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
89%
#20 pedig én még hetero nőként is azt mondom, hogy a nők szebbek🤣
2023. máj. 5. 14:31
 22/25 anonim ***** válasza:
76%

Nem igaz hogy nem lehet látni a sminket.

Aki úgy van kisminkelve hogy teljesen atalakul az arca azon eloben már igenis erősen látszik hogy ki van kenve.

És őszintén szólva nem sok olyan nő ismerősöm van aki vastagon sminkelne. A nők többsége nem is ért hozzá hogyan tud előnyösen sminkelni.

Szóval a smink nem magyarázat.

2023. máj. 5. 16:20
 23/25 anonim ***** válasza:
22%
#21 Éppen a "szebbik nem" narratíva miatt gondolod így. Az ókori görögök és rómaiak pl. a férfi szépséget értékelték jobban, ezért van annyi meztelen férfiszobor abból az időből. Lehet, hogy ha akkor éltem volna, én meg hetero férfiként azt mondanám, hogy a férfiak szebbek.
2023. máj. 5. 16:21
 24/25 anonim ***** válasza:
60%

Egy nő meg tudja állapítani, hogy ki a helyes férfi, és fordítva is: a férfi a nőt.

A férfi-férfinek, nő-nőnek meg hótmindegy.

2023. máj. 5. 16:58
 25/25 anonim ***** válasza:

*15-ös vagyok, nem èrtem mièrt lettem lepontozva :D

Most őszintèn, nincs igazam?

2023. máj. 5. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!