Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arcra sokkal több szép nő van, mint jóképű férfi. Mennyire gondolod igaznak? Ha a nők erősen a jóképűség mentén szelektálnak, akkor sok férfi kimarad, sok nő egyedül marad?
Vannak szép arcú férfiak, igénytelen stílussal. A férfiak nincsenek erre nevelve, sajnos... Az én párom is nagyon szép arcú, de az öltözködése hát nah 😅 Imádom és van ami jól áll neki a ruhái közül, de amikor piros kockás inghez felvesz egy kék cipőt és egy zöld színű nadrágot... Hát nah, akkor nem, nem vonzó külsőre. :D Nekem igen, mert nyilván többről van szó, de egy idegen számára biztos nem az. Illetve sokáig ő is "börtönfrizurát" viselt, ami szintén nem állt jól neki. Nagyon kevés férfinak áll ez jól, kevesen tudják, hogy az arcformájukhoz mi illenne, aki meg leinti anyukát és inkább elmegy fodrászhoz, az nem mer kérdezni, kérni. Mert jó a megszokott vagy az, amit inkább az utcán lát. Aztán a melegítős, meg a kék farmerra ráhúzom a sárga pólót meg felteszek egy fekete sapkát... 🙄
Igen, felszínes vagyok és nem fog mindenki inget meg zakót hordani a kedvemért. És a nők is csúnyák meg buták.
Utolsó: De a nők is egyetértenek abban többnyire, hogy több a szép nő. És a férfiak is abban, hogy kevesebb a jóképű férfi.
Attól nem leszel meleg, hogyha a saját nemed tagjairól meg tudod állapítani, hogy ők vonzóak-e vagy sem valószínűleg az ellenkező nem számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!