Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Arcra sokkal több szép nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arcra sokkal több szép nő van, mint jóképű férfi. Mennyire gondolod igaznak? Ha a nők erősen a jóképűség mentén szelektálnak, akkor sok férfi kimarad, sok nő egyedül marad?

Figyelt kérdés
És nem csak jóképű és ronda létezik, vannak az átlagosak is, akik nem rondák, de nem is jóképűek. Hanem átlagosak. Ezt is vegyétek figyelembe a válaszadáskor.
2023. máj. 5. 10:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
84%
Én (sajnos)heteroszexuális nő vagyok, és mégis sokkal többször nézek meg nőket, mint férfiakat, mert feltűnőbben szebbek és jobb érzés a szemnek őket látni, mint a férfiakat, akiknek annyi az igényesség fogalma, hogy 7in1 tusfürdővel fürdenek meg 2 naponta.
2023. máj. 5. 11:18
 12/25 anonim ***** válasza:
27%
Kinek mi a szép?
2023. máj. 5. 12:01
 13/25 anonim ***** válasza:
24%
11. Naponta 2xer !
2023. máj. 5. 12:07
 14/25 anonim ***** válasza:
56%

Vannak szép arcú férfiak, igénytelen stílussal. A férfiak nincsenek erre nevelve, sajnos... Az én párom is nagyon szép arcú, de az öltözködése hát nah 😅 Imádom és van ami jól áll neki a ruhái közül, de amikor piros kockás inghez felvesz egy kék cipőt és egy zöld színű nadrágot... Hát nah, akkor nem, nem vonzó külsőre. :D Nekem igen, mert nyilván többről van szó, de egy idegen számára biztos nem az. Illetve sokáig ő is "börtönfrizurát" viselt, ami szintén nem állt jól neki. Nagyon kevés férfinak áll ez jól, kevesen tudják, hogy az arcformájukhoz mi illenne, aki meg leinti anyukát és inkább elmegy fodrászhoz, az nem mer kérdezni, kérni. Mert jó a megszokott vagy az, amit inkább az utcán lát. Aztán a melegítős, meg a kék farmerra ráhúzom a sárga pólót meg felteszek egy fekete sapkát... 🙄

Igen, felszínes vagyok és nem fog mindenki inget meg zakót hordani a kedvemért. És a nők is csúnyák meg buták.

2023. máj. 5. 12:22
 15/25 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem mindkèt nem ronda, huszonèvesen még kinèznek valahogy, 30-asok közt már nagyon kevès nèz ki jól, a 40-esek borzalmasak. És ez igaz mindkèt nemre, sajnos.
2023. máj. 5. 12:30
 16/25 anonim ***** válasza:
51%
Ezt így nem mondanám. Férfiből és nőből is van egy átlag. Aki az átlagnál jobban néz ki, az szép/jóképű, aki nem, az nem. Inkább az van, hogy a nők sokkal kevesebb férfit tartanak jóképűnek, mint ahány nőt a férfiak szépnek tartanak.
2023. máj. 5. 13:35
 17/25 A kérdező kommentje:

Utolsó: De a nők is egyetértenek abban többnyire, hogy több a szép nő. És a férfiak is abban, hogy kevesebb a jóképű férfi.

Attól nem leszel meleg, hogyha a saját nemed tagjairól meg tudod állapítani, hogy ők vonzóak-e vagy sem valószínűleg az ellenkező nem számára.

2023. máj. 5. 13:49
 18/25 anonim ***** válasza:
21%
#17 Nyilván kevesebb férfit tartanak vonzónak a nők, mint ahány nőt szépnek tartanak a férfiak. Attól még objektíven nézve ugyanannyi.
2023. máj. 5. 13:53
 19/25 anonim ***** válasza:
92%
#18 akkor vajon miért hívják a nőket időtlen idők óta a szebbik nemnek?
2023. máj. 5. 14:00
 20/25 anonim ***** válasza:
46%
#19 Mert egészen a közelmúltig a férfiak határozták meg a közbeszédet, és a férfiak többsége nyilván a nőket tartja szebbnek.
2023. máj. 5. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!