Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan fajta jóképűség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan fajta jóképűség egy fiún/férfin, hogy a nők alkalmilag szexelni nem annyira akarnak vele, de kapcsolatot (szexszel együtt) már igen? Mi ennek az oka?

Figyelt kérdés

Mindig azt éreztem ilyen vagyok. Amolyan kisfiúsan jóképű vagyok, kölyökképem van. Ez lehet az oka? Egész sok lánynak szoktam tetszeni, csinosaknak is, de alkalmi szexben sose volt részem, se buliból, sem pl. Tinderen nem tudtam csak alkalmi partnert találni. Pedig tudom, hogy vannak olyan lányok és nők, akik benne vannak csak egyéjszakásban, teljesen alkalmiban, vagy csak szexkapcsolatban, mert a barátaim közül többeknek volt ilyen az évek alatt.

És nem azt mondom, hogy nem akarnak szexelni velem a nők, mert voltak már hogy első randin lefeküdt velem csaj, de ott is aztán kapcsolatot akartak. Szerintem ennek a kisfiús arcomhoz van köze, mert a legjobb barátaim pl. férfiasan jóképűek (én pl. több mint 5 évvel fiatalabbnak nézek ki, szőke hosszúkás hajú vagyok, szőrtelen arcú, ők pont az ellenkezője) és azt vettem észre a férfias jóképűséghez jobban vonzódnak alkalmi szexre a nők. Vagy ha szerinted teljesen tévúton járok miért van ez akkor elmondhatod és azt is, hogy szerinted miért van ez a helyzet nálam, amit leírtam. Köszi!

2022. dec. 26. 16:05
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

Igen, létezhet, sajnos én is ezt tapasztalom. :/

Ugyanilyen külsővel rendelkezem, valahogy a nők csak dugásra sokkal ferfiasabban, full masculin palit keresnek. Mindig behúztak a csőbe a full monogám kapcsolatokkal eddig :(

2022. dec. 26. 16:18
 2/9 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem mindenkinel.komolyra futnak a nők. Azoknal is akiknél megjátszák hogy benne vannak lazában mégis titkon azt várják hogy majd beléjuk szeret a pasi.

(A házas kiélt nők kereshetnek csak szexre valakit, normalis egy sincs ilyen)

2022. dec. 26. 16:28
 3/9 anonim ***** válasza:

De nagy gondotok van :P

Am lehet ilyen, mondjuk a kislányos nőket szerintem így is csak egy jó fétis kiélésére használják a férfiak

Sajna vagy nem de a külső dönt, egy kisfiús férfival én sem tudnám még csak elképzelni sem azt, hogy keményen me gdug és a falnak szorít 🤌🏻 ez ilyen

2022. dec. 26. 17:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Akivel komolyat el tudok képzelni, azzal alkamit is (fordítva már ez nem igaz, de nem a külseje miatt, hanem mert mint ember, hosszú távon nem tudok együtt élni vele). Sőt, általában nem támasztok nagy elvárásokat az elején az illető felé, nyitott vagyok többre, aztán jutunk ameddig jutunk, ameddig tart, addig legyen jó.
2022. dec. 26. 17:50
 5/9 A kérdező kommentje:
3. Az arcom kisfiús. Egyébként 197 cm magas vagyok és sportos, szálkásan izmos, 95 kg körüli.
2022. dec. 26. 19:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt hiszik jó kisfiú vagy, aki érzelmes és nem csak szexre vágysz, ennyi.
2022. dec. 26. 19:24
 7/9 anonim ***** válasza:
58%
Hallottam egy olyan elméletet,hogy a maszkulin férfiasságból arra következtetnek a nők tudat alatt,hogy a férfi nem alkalmas hosszú távú kapcsolatra mert félrek*r,nem elég gyengéd,törődő,érzelmes.Viszont arra jó,hogy jól meg...a nőt,ha az éppen erre van kiéhezve.
2022. dec. 26. 20:40
 8/9 anonim ***** válasza:
70%
Pedig azok alapján amit leírtál (testalkat) ha jól nézel ki és vonzó vagy, hiába kisfiús az arcod, szerintem aki alkalmit keres csak, annak arra is elég lennél.. talán a hozzáállásban és viselkedésben keresendő az ok. Lehet, hogy a barátaid annyira hanyag meg fuckboy módon viselkednek és lerí róluk, hogy nem akarnak elköteleződni, ami szerintem sokunkból kivált egy tudat alatti (egyébként tokre egészségtelen) vonzalmat és vágyódást és… ahogy írta valaki korábban, sok esetben igenis kapcsolatot akarnak a nők abból is, csak van aki nem mondja ki, játszmázik stb
2022. dec. 26. 22:35
 9/9 anonim ***** válasza:
77%

Minek neked alkalmi kapcsolat!

Nem olyan jó az

2022. dec. 27. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!