Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel eve nem merek kezdemenyezni egy ismeretlen fiunal online, hogyan vegyem ra magam vegre?
Fel eve lattam ot,csak veletlenul kattintottam a profiljara es azota nem megy ki a fejembol.
Mar egyre rosszabbul erzem magam, hiszen fel ev telt el azota, es en be sem merem jelolni. Felek hogy elutasitja a jelolest, nekem csak egy kepem van kint es ennyi. Nem vagyok fotogen.
Hogyan vegyem ra magam hogy vegre bejeloljem? Tenyleg csak az elutasitas miatt felek.
Sulyos onbizalomhianyban szenvedsz.
A kepen felismerheto, hogy te vagy rajta?
Akkor ne keresd kifogast, jelold be ismerosnek!
Akkor csináltass magadról egy baráttal egy olyan képet, ami nagyjából elfogadható! Én sem vagyok fotogén, de 1-2 kép néha elmegy. Nincs olyan, hogy élőben gyönyörű vagy, a fotón meg bányarém! Ha a képen felismerhető vagy, akkor hajrá!
Ha nem jelöl vissza, akkor meg majd kihevered.
Hagyjad! Nőként nekem égő lenne férfiakat jelölgetni ismeretlenül meg rájuk írni.
Azokra figyelj,akik neked udvarolnak.
Vagy ha más nem,nyomozd ki hol lakik,dolgozik,aztán járkálj sűrűn arra!:)
Tedd az ujjad a jelölés gombra, csukd be a szemed és csak nyomj rá hirtelen.
Ne gondolkozz közben semmin csak csináld ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!