Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs ellentmondás aközött, hogy ennyi férfi panaszkodik, hogy nem talál barátnőt, de közben csomó nő arra panaszkodik, hogy társkeresőkön a férfiak túlnyomó része csak szexet keres?
Akkor mégse megy olyan rosszul a férfiak sora? Nem tudom, ezért kérdezem. Hol az igazság?
Még olyan nő is volt itt az oldalon, aki szerint majdnem minden férfi csak szexet keresett a társkeresőn, ahol fent volt. Akkor a férfiak nagy részének se kell barátnő (ahogy sok nő is jól megvan egyedül), vagy pedig azt túlzás-e kijelenteni, hogy a férfiak bő többsége csak szexet keresne?
Nincs. Van egy nő, legyen a neve mondjuk Mari.
Na most Béla szeretne összejönni Marival, jobbra húzza (vagy balra, nem tudom, melyik irány melyik), Mari viszont őt balra húzza, mert nem szimpatikus neki. Ellenben Dénest jobbra húzza, mert tetszik neki. Dénes meg csak meg akarja dugni szegény Marit, ezért ebből se lesz semmi.
Ezután Béla feljön GYK-ra, elpanaszolja, hogy nem talál barátnőt. Igaz? Igaz.
Majd feljön Mari, aki elpanaszolja, hogy őt csak meg akarják dugni. Igaz? Igaz.
Ez egy logikus, tárgyilagos válasz volt, köszi!
Azért is tettem fel a kérdést, mert mostanában mintha megszaporodtak volna az ilyen kérdések, hogy manapság alig akar valaki kapcsolatot férfiak közül (egyrészt), másrészt pedig az olyan kérdések is megszaporodtak női részről, miszerint korábban még lehetett, de manapság alig lehet tartalmasan beszélgetni férfiakkal társkeresőn, vagy sokan félbehagyják a kommunikációt, ghostolnak. Ebből gondoltam, hogy lehet, manapság már a férfiak sem akarnak vajon annyian kapcsolatot, mint korábban? Állhat vajon ilyen jelenség is a háttérben, vagy tényleg csak ilyen egyszerű a magyarázat, és nem változott semmi? Bár a kérdésben nem ez szerepel, de jobb lett volna inkább így feltenni a kérdést, te és mások hogy látják 😁
Legyek őszinte?
Ha tehettem volna vagy tehetném, én is lefeküdnék annyi szép nővel amennyivel csak lehetne úgy 20-40 között.
Noss akinek erre lehetősége van az ki is használja...
De ehhez kell egy nagyon előnyös külső.
El vannak, vagy vagyunk kényelmesedve.
Szeretné mindenki kis munkával, kevés energia befektetésével, minél közelebb megtalálni a megfelelő partnert...erre jók a társkeresők...ahol meg az a 2 véglet van amiről #1 beszél.
És sokan várnak és várnak és várnak, és talán jön majd a csoda...óó gyere csoda mikor jön már a csoda...de ha jön az legyen tökéletes és ki lehessen vele mindent pipálni azon a szép hosszú listán.
Szóval sokan szeretnének társat, de sokminden megváltozott az évek során akárhogy is van.
1-es választ kiegészíteném azzal, hogy Dénes azért akar csak dugni, mert jól néz ki, ezért sok más nőnek is bejön, nem csak Marinak.
Nem akarja elkötelezni magát, inkább élne a lehetőséggel, hogy minden héten más nővel lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!