Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek valami átlátszó trutyi folyik a hüvelyéből, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Lányoktól kérdem2010. okt. 9. 21:05
11/22 anonim válasza:
a jelenlegi barátnőd előtt láttál te már élőben puncit?
12/22 A kérdező kommentje:
Láttam ,de most nem azt kérdeztem hogy kérdezzétek meg hogy láttam e már pucit. Egy normális ember sincs aki válaszolna?
2010. okt. 10. 07:20
13/22 anonim válasza:
Én szerintem normálisan válaszolnam, mi nem tetszett? Nem volt elég érthető?
20L (utoljára:22.00)
14/22 A kérdező kommentje:
Nekem nem veled van bajom hanem aki nem a kérdésre írt. Senki nem mondta azt hogy a véleményeiket mondjátok ha lehet akkor a kérdésre koncentráljatok! KÖSZI
2010. okt. 10. 17:12
15/22 anonim válasza:
Jó oké csak nem esett jól hogy azt mondtad hogy "Egy normális ember sincs aki válaszolna?"
17/22 anonim válasza:
jajj :D nos. hogy pontos legyek.: ez a "trutyi" akkor termelődik ha nagyon élvezi a csaj azt hogy tolod rajta a dolgot! és minél jobban élvezi annál több lesz!
18/22 anonim válasza:
Kérdezd meg a barátnődet... ő tudni fogja, és örülni fog hogy ilyen "tájékozott" barátja van... amúgy védekezésről hallottatok, vagy az óvszert is lufinak hívod??
19/22 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy kapát a kezedbe és menj kapálni inkább, minthogy abban a lányban kárt tégy. :D
20/22 A kérdező kommentje:
Szopjátok le magatok ha nem bírtok rendesen válaszolni!!!!!!!!!!
2010. okt. 14. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!