Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek valami átlátszó trutyi folyik a hüvelyéből, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Lányoktól kérdem2010. okt. 9. 21:05
1/22 anonim válasza:
jééézusom! neked van barátnőd???!
még ne feküdjetek le! éretlen vagy.
egyébként hüvelyváladéknak hívják.
2/22 anonim válasza:
trutyi ez jo:D:D:D:D
jot nevettem:D
4/22 A kérdező kommentje:
Kb. 1 hónapja van ez. Am meg nem lehet mindenki olyan nagy okos mint te, fogyunk van olyan szemüveged mint a szódás szifon meg egész nap a képet bámulod!!!!!!
2010. okt. 9. 21:13
5/22 anonim válasza:
mi bajod ember?
ehhez még csak ész sem kell.
6/22 A kérdező kommentje:
Kasznisznis vagyok nem nőgyógyász!!! Nem mindenki tudhat ilyeneket. Sorry
2010. okt. 9. 21:18
7/22 anonim válasza:
Hát ha ezt csak a nőgyógyászok tudnák..hm...a korodat szabad tudni?
úgy hátha elnézőbbek leszünk:D
8/22 A kérdező kommentje:
20,nyugottan lehet csudázni de akkor se fogok érteni ehez a dologhoz ,azért kérdeztelek titeket
2010. okt. 9. 21:58
9/22 anonim válasza:
aj de kis drága:D én is 20 éves vagyok ezért elnézem:P
szóval mint mondtam (első vagyok meg még egykettő:D)hüvelyváladék. szexuális izgatásnál több, normál állásban kevesebb.
de ne nevezd trutyinak, főleg ne a csajod előtt:D
20L
10/22 BlacktigerXXX válasza:
mi a tököm az a kasznisznis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!