Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvárnátok a párotokat az evéssel?
Figyelt kérdés
Ti háromnegyed 5-re, ő 6-ra ér haza.
Kérdés az, hogy megvárnátok-e hogy együtt vacsorázzatok. (Mindennap, nem csak olykor olykor.)
2023. máj. 3. 18:36
11/13 anonim válasza:
Vacsorával simán, de előtte uzsiznék.
12/13 anonim válasza:
Nem. Szeretünk együtt enni, de munka után én éhes vagyok, mire hazaérek (szintén 3/4 ötre), és a párom értetlenkedne legjobban, hogy miért nem eszek, ha egyszer éhes vagyok.
13/13 anonim válasza:
Éhes vagyok, eszek.
Egész gyerekkorom azzal telt, hogy pontban evés volt, mindenki egyszerre, akkor is ha nem voltam éhes és akkor is, ha előtte már 1,5 órával éhen haltam.
Amióta elköltöztem eszek, amikor éhes vagyok, és nem várok órákat.
Az más kérdés, hogy nálunk 5-kor uzsonna van, nem vacsora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!