Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megvárnátok a párotokat az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvárnátok a párotokat az evéssel?

Figyelt kérdés

Ti háromnegyed 5-re, ő 6-ra ér haza.

Kérdés az, hogy megvárnátok-e hogy együtt vacsorázzatok. (Mindennap, nem csak olykor olykor.)

2023. máj. 3. 18:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Ha éhes vagyok, akkor nem.
2023. máj. 3. 18:40
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Persze. Ha úgy van, szívesen várok tovább is. Jobb együtt enni. Maximum eszek egy vajas kenyeret.
2023. máj. 3. 18:43
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Sose volt ilyen gondom. Ha 5kor megeszek egy szendvicset, 6kor még simán benyomok egy lecsót is.
2023. máj. 3. 18:45
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Nem kell ennyire alkalmazkodonak lenni. Boven eleg ha hetvegen egyutt fozunk es eszunk.
2023. máj. 3. 18:57
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

Ha éhes vagyok hazaérkezéskor, akkor nem, és ha vele szeretném tölteni evés közben az időt, akkor kiülnék mellé, elkortyolgatnék egy pohár innivalót közben.

Viszont ha úgy alakulna a napi rutinom, hogy nem vagyok még éhes akkor, akkor igen, megvárnám.

2023. máj. 3. 18:59
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Minek? Mindenki akkor eszik, amikor szeretne.
2023. máj. 3. 19:18
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi szinte sose eszünk együtt, de ezzel nincs különösebb problémánk. Mindenki akkor eszik, amikor éhes
2023. máj. 3. 19:18
 8/13 anonim ***** válasza:
71%
Off topic, de ki szokott 5-6 órakor vacsorázni? 😀
2023. máj. 3. 19:20
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Csak magamra hallgatok, ha evésről van szó. Nagyon nehezen szoktam meg a normális étkezést, vagy túlzabáltam vagy éheztettem magam, és ha magamon kívülre tenném az okot vagy időpontot az evésre, visszacsúsznék a bulímiába, azt meg nagyon nem akarom.
2023. máj. 3. 19:23
 10/13 anonim ***** válasza:
82%
Én mindig megvárom.
2023. máj. 3. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!