Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak, hogy ne legyen kellemetlen? Többi lent.

Figyelt kérdés
3 éve kint élek Németországban, összejöttem egy német férfival, már fél éve együtt vagyunk. Na most az a helyzet, hogy a szüleim megakarják ismerni, meg ő is megakarja ismerni a szüleimet. Ezzel nem is lenne probléma, viszont a szüleim nem beszélnek se németül, se angolul a barátomnak meg nem megy a magyar, pár szót meg mondatot tanítottam neki, meg látom rajta hogy szeretné megtanulni, de tényleg nagyon nehéz neki. Szóval az a lényeg, hogy nem szeretnék kellemetlenséget, meg kínos csöndeket, azt meg végképp nem szeretném hogy a barátom kellemetlenül érezze magát. Esetleg aki volt már hasonló cipőben, adhatna tanácsot.

2023. máj. 2. 22:54
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
A németem nagyon is jó, ha nem lenne az, akkor nyilván nem lennék együtt német férfival. Amúgy azért stresszelek rajta, mert nekem sajnos ilyen a természetem, mindent túlgondolok, ez egy nagyon rossz tulajdonságom.
2023. máj. 3. 00:08
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem túlparázod. Tesóm férje nem beszél magyarul. Amikor nálunk volt, mindenki úgy beszélt, ahogy tud. Néha azt sérelmezte, ha tesómmal voltunk és túl sokat beszéltünk magyarul, de csak azért, mert szerinte én tudok angolul. Persze, csak olyan akcentusom van, hogy csak én értem 😂

Már kint élnek. Gyerek is van, ő egyedül 3 nyelvű (apukának sem az angol az anyanyelve), szóval csak neki megy, hogy mindenkivel normálisan megértésse magát, különben meg bábeli zűrzavar, de ez ilyen. Ha a pár érti egymást, akkor a többi csak részletkérdés.

2023. máj. 3. 00:16
 13/21 A kérdező kommentje:
Hát ezt jó volt olvasni 12-es😂
2023. máj. 3. 00:26
 14/21 anonim ***** válasza:
Igen, neked kell tolmácsolnod. Nálunk is így van olasz rokonnal, a párja tolmácsol köztünk. Máshogy nem megy még.
2023. máj. 3. 00:33
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Fel ev utan minek vinned haza ? Mi ez a majerkodas.. le merem fogadni nem ekte nemet..
2023. máj. 3. 00:52
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi van, ha nem színtiszta német amúgy?
2023. máj. 3. 01:52
 17/21 anonim ***** válasza:
91%

Nekem szar volt a németem is, amikor párommal összejöttem, Ő osztrák.

Már beszélek németül Ő meg tanulgat magyarul. De ha barátokkal vagy családommal találkozik akkor általában fordítok és kész.

2023. máj. 3. 01:52
 18/21 A kérdező kommentje:
15-16-os, ti már csak tudjátok hogy kit "szedtem össze", idióták🤦
2023. máj. 3. 02:02
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
15 16 megkeseredett phöcs.
2023. máj. 3. 02:25
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Túlreagálod. Eljön és minden rendben lesz. Később jókat fogtok nevetni az első találkozáson.
2023. máj. 3. 02:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!