Mit csináljak h kevésbé legyen kellemetlen kihúzni a tampont?
Figyelt kérdés
mikor már cserélnem kell mert teli van is elég kellemetlen kihúzni… emiatt nem szeretem használni2022. máj. 7. 10:49
1/8 anonim válasza:
Hát akkor ne használd.🤷🏽♀️
Nem tudsz vele mit csinálni.
2/8 anonim válasza:
Nem kell betenni. Akkor nincs ilyen probléma.
3/8 anonim válasza:
Szoktak ilyen oktató dolgokat mondani, hogy majd századjára belejössz, meg a szeméremcsontodnak biztosan nekihúzod, ott megakad picit, tehát kicsit hátrafelé mozdítsd olyankor, és könnyebben kicsúszik stb.
Én csinálhattam akármit, feltenni is kínlódás volt, levenni is kínlódás volt. Kirázott a hideg az érzés gondolatától is... Nem használtam többet...
4/8 anonim válasza:
Én nem is használnám.Nagyon utálom mert mindig vergődés volt kiszedni.
Betéttel nincs ilyen gond.
5/8 anonim válasza:
Én meg szoktam feszíteni a hasamat, kvázi "nyomni", és így nem olyan kellemetlen érzés, hogy jön ki a tampon, a testem rásegít. Esetleg használj kisebb tampont, már ha a vérzésed nem túl erős ahhoz.
6/8 anonim válasza:
Ha t3le van, szinte magatól kicsusszan..
Valamit nem jól csinalsz...
7/8 anonim válasza:
Amúgy igen, ha üres, kifejezetten fájdalmas, ezért csak a 2-3. napon használok, amikor erős a vérzés.
8/8 anonim válasza:
Nyomj el kicsit, mintha nagyvécéznél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!