Nem tudom felhelyezni az intim kelyhet mert fáj és nagyon kellemetlen. Mit csináljak?
Szűz vagyok. Tegnap jött meg.
Ma kifőztem a kelyhet és fel akartam helyezni, de nem tudom..
Állva, guggolva, sehogy nem megy.
Pedig a kis méret.
Amikor tolnám fel akkor nagyon kellemetlen és nem is akar csúszni, sikosító meg ugye nincs itthon..
Fel is mérgelt mert annyira vártam, hogy megjöjjön és használhassam..
LadyCup amúgy.

Síkosítóval ég és föld a különbség. Tehát ha használni szeretnéd a kelyhet, mindenképpen vegyél. Nem mindig van rá szükség, de néha nagyon kellemetlen tud lenni nélküle. Ha megvan, próbálj ki többféle hajtogatási módot. Akár kelyhenként is különböző lehet, hogy melyik a legkényelmesebb.
Ha megfelelő a kehely mérete, semmi probléma nincs azzal, hogy szűzen használod. A hüvely nagyon rugalmas, és nem nyúlik meg végleg attól, ha lefekszel valakivel, tehát általában nincs fizikai jelentősége, hogy szűz vagy-e. Lehet, hogy így tovább fog tartani, mire megismered magadat ott. A Youtubeon rengeteg videót találsz, tippekkel, instrukciókkal. Ezek alapján győződj meg arról is, hogy jó-e a méret.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!