Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak, hogy ne legyen kellemetlen? Többi lent.

Figyelt kérdés
3 éve kint élek Németországban, összejöttem egy német férfival, már fél éve együtt vagyunk. Na most az a helyzet, hogy a szüleim megakarják ismerni, meg ő is megakarja ismerni a szüleimet. Ezzel nem is lenne probléma, viszont a szüleim nem beszélnek se németül, se angolul a barátomnak meg nem megy a magyar, pár szót meg mondatot tanítottam neki, meg látom rajta hogy szeretné megtanulni, de tényleg nagyon nehéz neki. Szóval az a lényeg, hogy nem szeretnék kellemetlenséget, meg kínos csöndeket, azt meg végképp nem szeretném hogy a barátom kellemetlenül érezze magát. Esetleg aki volt már hasonló cipőben, adhatna tanácsot.

2023. máj. 2. 22:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
87%
Fordítóprogram?
2023. máj. 2. 22:59
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Tolmácsolj köztük.:)
2023. máj. 2. 22:59
 3/21 anonim ***** válasza:
11%
Ezert jo hogy nincs ilyen bajom, se csalad , se rokonok..
2023. máj. 2. 23:05
 4/21 A kérdező kommentje:
Hát igen, de most utazik több mint ezer km-t, és mondjuk nálunk lennénk pár napot, na most állandóan tolmácsoljak? Igazából azért parázok, mert már volt ilyenben részem, barátnőmnek volt albán párja, és csomószor volt, hogy mi barátnőmmel nevettünk, ő meg csak nézett mint borjú az új kapura😅 mert ők angulul beszélgettek, nekem meg elég gyenge az angolom.
2023. máj. 2. 23:06
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez sajnos ilyen:)

Esetleg (nem tudom hány évesek a szüleid) a szüleidet is ráveheted, hogy pár dolgot megtanuljanak németül (nekem pl.: tudom, hogy bármelyik szülőm megtenné ilyen szituban, legalábbis megpróbálná) meg a barátod is tud pár alap dolgot, a többit sajnos tolmacsolod kell.

Na meg van az az ősrégi magyar szokás, hogy a házigazda előveszi a pálinkát és az első pár pohar után nagyon jól megértik majd egymást:D

(Nyilván csak viccelek)

2023. máj. 2. 23:35
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Nővérem szokott forditani. német barát próbálja mutogatni, meg pár könnyü angol szavakat használja.
2023. máj. 2. 23:45
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Fordítasz és kész, nem olyan bonyolult. Nálunk kilenc éve működik. Plusz egyébként meglepően hatékony a kézzel lábbal mutogatás is. Nálunk ebből sose volt probléma. Az évek sorá negyébként ragadt a férjemre kis magyar is, szóva ma már alap dolgokat ki tud fejezni ő is. De igen, a családi látogatásaink nekem angyon fárasztóak mert folyton kétfelé kell figyelnem.
2023. máj. 2. 23:50
 8/21 A kérdező kommentje:
5-ös, az ki van zárva, fiatalok a szüleim, mindkettő 50 alatt van, szóval fogna az agyuk, sőt anyukám tanulta is a németet, viszont rengeteget dolgoznak, úgyhogy ezt nem várom el tőlük, hogy még emelett németül tanuljanak. Amúgy valószínűleg az lesz, hogy tolmácsolni fogok, mert tényleg nem tudok mit csinálni.
2023. máj. 2. 23:52
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
En pont ma jottem anyukamhoz az angol ferjemmel, es ide-oda forditottam, hogy o azt mondta, o ezt kerdezte, es husz masodperc faziskessel nevettek valami viccesen. Tenyleg ennyire nehez? Igy nem maratoni egyuttletet, de par oras etkezest, kirandulast, programot le lehet vezenyelni.
2023. máj. 3. 00:01
 10/21 anonim ***** válasza:
52%
Nem lehet, hogy nem az 1000 km, hanem a nemetet nem eleg jo a gyors valtasokhoz?
2023. máj. 3. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!