Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A 40 körüli egyedülálló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 40 körüli egyedülálló nőkkel tényleg gond van?

Figyelt kérdés
Nem vitát szeretnék indítani 40-es nők kattanásai vs 40-es férfiak kattanásai témában, viszont kíváncsi lennék véleményekre. Nem egy ismerősömtől hallom, hogy 40 körüli nőkkel jöttek össze és legtöbbjüknél van valami kattanás és nagyon ritka az, hogy egy ilyen kapcsolat sokáig tart. Nem, nem akarom kihegyezni ezt a dolgot arra, hogy a középkorú egyedülálló férfiak tökéletesek, a hasonló korú egyedülálló nők pedig nem, csak véleményeket és tapasztalatokat szeretnék, hogy ez tényleg így van?

#középkor #kattanás #egyedülálló negyvenes
2023. máj. 2. 20:26
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

#17: lehet, hogy volt róla szó, nem emlékszem őszintén szólva, valószínűleg nem figyeltem konkrétan oda, mert egy pontig nem érdekelt a téme, mert nem érintett...

#18: én egyszer ezt tapasztaltam, de lehet, hogy nem ez jellemző amúgy a 40-es nőkre...szóval nem tudom, hogy ezek lennének a 40 körüli nők vagy sem, ezért Is dobtam fel a témát...

2023. máj. 2. 22:41
 22/35 A kérdező kommentje:
A "beleül a jóba" alatt azt gondoltam (hibás hasonlat volt), hogy ő úgy gondolja, hogy neki nem kell tennie semmit (és itt most nem a pénzre értem, hanem úgy általában bármire....törődés, alkalmazkodás, ilyesmi), majd a kapcsolat működni fog attól, hogy a férfi elintézi....elintéz mindent....és amikor már minden szép és jó, akkor ő elfoglalja a helyét a trónon... XD
2023. máj. 2. 22:44
 23/35 anonim ***** válasza:
85%
Ha egyszer tapasztaltad, akkor egészen biztos igaz minden 40 körüli nőre.
2023. máj. 2. 22:44
 24/35 A kérdező kommentje:
#23: Te minek jöttél ide? Legalább olvasni tudnál. Vagy esetleg 40 körüli nő vagy?
2023. máj. 2. 22:47
 25/35 anonim ***** válasza:
88%

A 40-es nőknek megvan a saját egiztenciájuk. Jobban ismerik magukat, tudják, mire van szükségük és inkább jobban tudnak alkalmazkodni, viszont nem akarnak mindenhez, tudják, hol van nekik a határ, nem olyan naívak már, mint egy fiatal, hogy bármivel be lehet őket etetni.

A fentiek ideális esetben, nagyrészt jellemző. Nyilván vannak kivéztelek, mint minden korosztályban.

2023. máj. 2. 22:53
 26/35 anonim ***** válasza:
74%

22

"majd a kapcsolat működni fog attól, hogy a férfi elintézi....elintéz mindent."

Te vicces gyerek. És ez a nő mit csinált 20-25 évig, ha egyedül képtelen elintézni a dolgokat? AMiről te írsz, az inkább a fiatalokra jellemző. Eddig anyuci, apuci intézkedett, most a párjuk. (aki általában a nő, több életképtelen pasi van, mint nő, és általában ők intézkednek. Mármint a nők.)

2023. máj. 2. 22:55
 27/35 A kérdező kommentje:
#25 Ez jól hangzik, egy ilyen 40-es nővel szívesen találkoznék.
2023. máj. 2. 22:55
 28/35 A kérdező kommentje:
#26 Mi ebben a vicces te észlény? Ezt tapasztaltam egy 40 éves nővel...Akkor ő valószínűleg még nem érett meg néhány dologra...mint pl egy normális párkapcsolat...
2023. máj. 2. 22:56
 29/35 anonim ***** válasza:
88%
De minek vetited ezt ki? Egy ilyennel talalkoztal, es akkor mi van? Jo par 40-es no meg nem ilyen.
2023. máj. 2. 23:14
 30/35 anonim ***** válasza:
74%
Egy példából miért kell általánosítani? Te sem ugyanolyan vagy, mint az összes korodbeli.
2023. máj. 3. 05:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!