Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40 körüli egyedülálló nőkkel tényleg gond van?
#17: lehet, hogy volt róla szó, nem emlékszem őszintén szólva, valószínűleg nem figyeltem konkrétan oda, mert egy pontig nem érdekelt a téme, mert nem érintett...
#18: én egyszer ezt tapasztaltam, de lehet, hogy nem ez jellemző amúgy a 40-es nőkre...szóval nem tudom, hogy ezek lennének a 40 körüli nők vagy sem, ezért Is dobtam fel a témát...
A 40-es nőknek megvan a saját egiztenciájuk. Jobban ismerik magukat, tudják, mire van szükségük és inkább jobban tudnak alkalmazkodni, viszont nem akarnak mindenhez, tudják, hol van nekik a határ, nem olyan naívak már, mint egy fiatal, hogy bármivel be lehet őket etetni.
A fentiek ideális esetben, nagyrészt jellemző. Nyilván vannak kivéztelek, mint minden korosztályban.
22
"majd a kapcsolat működni fog attól, hogy a férfi elintézi....elintéz mindent."
Te vicces gyerek. És ez a nő mit csinált 20-25 évig, ha egyedül képtelen elintézni a dolgokat? AMiről te írsz, az inkább a fiatalokra jellemző. Eddig anyuci, apuci intézkedett, most a párjuk. (aki általában a nő, több életképtelen pasi van, mint nő, és általában ők intézkednek. Mármint a nők.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!