Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm gyereket szeretne, de én még korainak érzem, 26 éves vagyok. Normális ez?
Szeretnék majd gyereket én is, de még később. Tudom hogy régebben ennyi idősen már sok mindenkinek gyereke volt, de én még fiatalnak érzem magam egy gyerekhez 26 évesen. Velem lenne a baj?
Barátnőm 24 éve, ő már készen állna rá.
Kerek-perec mondd meg neki hogy neked nem alkalmas a gyerektéma.
Ha neki belefér 3-4-6 év várakozás, csak tessék, egyébként engedjétek el egymást.
Nőként írok: amúgy ha nem akarok gyereket, senki kedvéért nem lesz gyerekem.
Majd amikor úgy érzem, készen állok rá, akkor elkezdhetünk ezen is gondolkozni.
Bár nem is árulok zsákba macskát, még bőven összeköltözés előtt megmondom, hogy bocs, a gyerek nálam nem téma, és még 10 éven át nem is lesz az, szóval ha neked fontos, akkor nem egymást keressük.
#10 “ De te is azt mondod ki, hogy mégsem annyira fontos a párja, mint a gyerek. ”
Neki lehet, és? Hadd legyen már joga ahhoz, hogy eldöntse, mi neki a fontosabb. Nem kell senkivel egyetérteni, de hadd döntse már el mindenki maga, hogy mit kezd a saját életével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!