Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak gyakorin ítélik el ennyire a prostizást?
Itt a nők többsége elítéli azt, ha egy egyedülálló férfi néha elmegy prostihoz. A valóságban viszont azt tapasztalom, hogy a nők többsége elfogadhatónak tartja, és intelligens, normális nőkkel beszéltem erről. Azt mondták, nekik párkapcsolatban sem lenne gond, ha kiderülne, hogy régebben kipróbálta ezt a férfi.
Egyébként itt két dolog szokott érv lenni. Az egyik a nők kihasználása, és hogy egyéjszakásban legalább akar téged a másik. Holott ott ugyanúgy kihasználjátok egymást, csak nem a pénzed adod, hanem a tested és a figyelmed. És lehet még a pénzed is, ha meghívod erre-arra. És lehet csak azért kíván, mert ivott már és alapesetben rád se nézne vagy többet akarna mégis, és utána sérül. Ebből a szempontból talán még korrektebb is a prostizás.
A másik a nemi betegségek. Itt én is a prostit tartanám rizikósabbnak, mert naponta több vendégük van, de többen meg azzal érvelnek, hogy itt az ember eleve jobban figyel, védekezik, és nem vállal be olyat, amit egyéjszakásban lehet, hogy igen. És logikusan belegondolva egy idegen csajjal nagyjából ugyanakkora a rizikó, mert nem tudhatod előtted hány partnere volt az utóbbi időben, és hordoz-e valamit.
#10: Ugyanazért írtam, amiért te. Tedd fel magadnak is ezt a gyerekes "höö, mi a problémád?" kérdést.
Árad az írásodból, hogy "nem" vagy frusztrált.
Részemről off.
Én elítélem élőben is. És egyetértek az elsővel.
Nem tetszik? Nem érdekel, nyilván nekem nem vagy potenciális partner.
Keress olyan nőt akit nem zavar. Régebb szexuális kategóriába (elméletileg) sok nő írta, hogy őt nem zavarja. Ha akárcsak fele is valódi nő volt, akkor még van esélyed.
"Mi köze az érzelmi intelligenciának ahhoz, hogy valaki egyedülálló férfiként havi egyszer elmegy egy ilyen nőhöz?"
Például az, kérdező, hogy akiben ilyen kérdés fölmerül, az általában az érzelmi intelligencia tényleges mibenlétéről halvány segédfogalma sincsen.
Hmm.. Anyám nincs fenn gyakorin, aztán ő is megveti az ilyeneket. Egyik barátnőm egyszer röhögve mesélte el hogy a férfi aki megtetszett neki, prostizik, és hogy nem tudja elhinni hogy egy ilyen lúzer tetszett neki.
Ezek alapján a személyes, való életbeli tapasztalataim + a gyk-s tapasztalataim alapján szerintem ez valamennyire általános vélekedés. Vagy ha nem is általános, de elterjedt.
én mélyen lenézem azokat a faszikat, akik prostihoz járnak, ők a szememben nem is igazi férfiak, csak faszik. szánalmasak és undorítóak!
egy igazi férfi képes kialakítani tartalmas testi-lelki kapcsolatot egy nővel, és nem kényszerül fizetni a szexért.
és egy igazi férfi soha nem élvezne egy ilyen alá és fölé rendeltségi helyzetet, mert aki prostituált, az nem jókedvéből teszi, hanem gazdasági-társadalmi kiszolgáltatottságban van, a faszi ezzel él vissza, mikor felkeresi, és használja a nő testét, amire nem szégyelli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!