Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak gyakorin ítélik el ennyire a prostizást?
Itt a nők többsége elítéli azt, ha egy egyedülálló férfi néha elmegy prostihoz. A valóságban viszont azt tapasztalom, hogy a nők többsége elfogadhatónak tartja, és intelligens, normális nőkkel beszéltem erről. Azt mondták, nekik párkapcsolatban sem lenne gond, ha kiderülne, hogy régebben kipróbálta ezt a férfi.
Egyébként itt két dolog szokott érv lenni. Az egyik a nők kihasználása, és hogy egyéjszakásban legalább akar téged a másik. Holott ott ugyanúgy kihasználjátok egymást, csak nem a pénzed adod, hanem a tested és a figyelmed. És lehet még a pénzed is, ha meghívod erre-arra. És lehet csak azért kíván, mert ivott már és alapesetben rád se nézne vagy többet akarna mégis, és utána sérül. Ebből a szempontból talán még korrektebb is a prostizás.
A másik a nemi betegségek. Itt én is a prostit tartanám rizikósabbnak, mert naponta több vendégük van, de többen meg azzal érvelnek, hogy itt az ember eleve jobban figyel, védekezik, és nem vállal be olyat, amit egyéjszakásban lehet, hogy igen. És logikusan belegondolva egy idegen csajjal nagyjából ugyanakkora a rizikó, mert nem tudhatod előtted hány partnere volt az utóbbi időben, és hordoz-e valamit.
Biztos van aki el tudja fogadni.
De az is biztos hogy a prostizás az érzelmi intelligencia bizonyos szintű hiányáról tanúskodik, valamint a szexualitáshoz való hozzáállást is torzítja, úgyhogy én nem szeretnék ilyen párt.
Jellemzően itt a nők mindent elítélnek és itt jellemzően a férfiak meg a nőket ítélik el.
A gyakori szerencsére nagyon nem a valós közösségeket mutatja be. Már jó ideje inkább a frusztrált arcok gyűlnek ide.
Személy szerint soha nem mennék prostihoz, de pár beszélgetésben már felmerült társaságokban. A többség elfogadta, ha valaki elmegy. Egy kezemen megtudnám számolni, hány embert zavart és ezek egy része túltolt simp volt.
Ez korfüggő is szerintem. Régen az úricsaládból származó fiúkat rendszeresen vitték bordélyházakba, senki nem ütközött meg ezen, a házasságnak teljesen más szerepe volt.
Ma gondolom azért is más a megítélése, mert sokkal szabadabb a szexualitás, az emberek nagy része több alkalmi vagy párkapcsolatot is kipróbál és valahogy a médiából is ez jön le, hogy azok a sikeresek, akik könnyen tudnak felszedni másokat szexre. A prostizás ezzel szemben sokkal könnyebb út, mert nem kell túl nagy erőfeszítést tégy, hogy a nő lefeküdjön veled.
#9! Akkor mi a problémád? Ezek szerint a te csajodat nem zavarja, sok boldogságot! Én ettől még nyugodtan alszom, nem igazán okoz frusztrációt idegenek szexuális élete 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!