Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viszonyultok ahhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viszonyultok ahhoz, hogy a párotok előttetek volt együtt mással is?

Figyelt kérdés

Konkrétan a szexre értem. Nők és férfiak véleménye egyaránt érdekel, de főleg a férfiaké, mert barátnőmmel 2 hónapja jöttünk össze és neki előttem egy kapcsolata volt, ami komoly volt, 6 évig voltak együtt a sráccal, utána szakítottak. Csak vele feküdt le, látásból ismerem a srácot, mert annó a környéken rakott ahol én, de ennyi. Nagyon szeretem a barátnőmet, mert különleges lány, és tudom, hogy nincs jogom kérdőre vonni, mert én is voltam másokkal együtt előtte, de mégis van bennem egy olyan érzés, hogy "lekéstem". Rossz, hogy más is volt már vele. Persze ettől nem szeretem vagy tisztelem kevésbé, mert az is ritka ha egy nő 24 évesen csak 1 férfivel volt. Akiben volt ilyen érzés, annak elmúlt egy idő után?

Köszi

27F

2023. ápr. 29. 10:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez akkor fordul elő, ha igazából a nőre, mint trófea, vagy kellék tekintesz, nem mint ember és társ. Neked ő valószínűleg egy kiegészítő, akivel lehet büszkélkedni, hogy szép, okos, "keveset futott", nézzétek mim van. Vagyis ez rólad szól, nem róla. Nem hiszem, hogy valóban szereted azt a lányt, különben ez meg se fordulna a fejedben. Az első próbatételnél, amikor kevésbé lehet vele büszkélkedni (beteg lesz, szules utan meghizik stb), meg fogsz így futamodni.
2023. ápr. 29. 12:38
 22/23 anonim ***** válasza:
Jézusom. Amúgy meg sokkal jobb, ha neki is van múltbeli tapasztalata, legalább van összehasonlítási alapja, és sokkal kisebb az esélye, hogy kitalálja még nem élte ki magát
2023. ápr. 29. 13:28
 23/23 anonim ***** válasza:
#22 nemtudom én mindig úgy érzem ha nem éltem ki magamat pedig egy pàr nővel màr voltam. Az kìváncsiság ,izgalmak mindig ott lesznek sajnos .. legalábbis nálam :/
2023. ápr. 29. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!