Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs jo ismerettsegi korom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs jo ismerettsegi korom, emiatt nem tudok ismerkedni sem, de az utcan mindig szemeznek velem. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Az ismerettsegi koromben nem tetszenek a ferfiak, gyarban dolgozom, az ottani emberek nem tetszenek, ott nem tudok ismerkedni.

Ritka mikor tetszik valaki, viszont az utcan szoktam latni ferfiakat akik tetszenek, szemezni probalnak velem, erzem hogy tetszem nekik. De nem mehetek oda hozzajuk, ok meg nem jonnek oda..

Az ismerettsegi koromom sajnos nem tudok valtoztatni, nem jarok sehova , nem jarok olyan helyekre ahol olyan ferfiak vannak, akik tetszenenek.

Mit kellene tennem, hogy megtudjak ismerkedni egy ferfival aki vegre tetszik ha sehogy sem tudok veluk kontaktba kerulni?

24N

2023. ápr. 27. 21:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
9. Holnaptol mindig lesz a kezembeb valami amit elejthetek! :D koszi
2023. ápr. 27. 23:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Legyen nálad névjegykártya, és add oda!
2023. ápr. 28. 00:33
 13/15 anonim ***** válasza:
93%

A férfiak azért nem mennek már oda a nőkhöz, mert mindenhol azt mondjátok, hogy aki csak úgy random odamegy, az menjen az anyjába... és szépen fogalmaztam. :D

Szóval sajnos a feminácizmus csapdájába estél te is.

2023. ápr. 28. 10:05
 14/15 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, rengeteg programlehetőség van, ahová egyedül is tudsz menni. Nem írtad, hogy hova valósi vagy, de pár ötlet, ha Budapest szóba eshet:

vannak stand-up estek ingyen

vannak kis hangulatos kocsmák

vannak irodalmi kávéházak

Duna partjára ki lehet ülni

stb

Én egyedül szeretek járni mindenhova, mert akkor nem kell small talkolni a barátnőimmel.

Én csomóször ülök ki akár a Városligetbe egyedül, viszel egy pokrócot, vagy a MArgitszigetre, és egyszerűen vagy, olvasol, nézelődsz, zenét hallgatsz. :) És mosolyogsz a férfiakra.

2023. ápr. 28. 10:24
 15/15 anonim ***** válasza:

13: Inkább arról van szó, hogy az is odamegy, aki nem kapott jelet, és a lány kifejezetten elfordult, vagy még csak nem is történt szemezés.

Aki jó szociális készségű, az nem tesz fel ilyen kérdést itt, hanem helytáll egy ilyen szituban.

2023. ápr. 28. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!