Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik de "kevésnek" érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik de "kevésnek" érzem magam hozzá?

Figyelt kérdés

Tetszik egy srác de nagyon más tipusúak vagyunk.

Én alacsony duci, nagy mell, széles csípő, vastagabb combok.+ Még szemüveges is vagyok

Ő magas, izmosabb (nem kigyúrt) nagyon helyes srác.

Igazából nem tudom elhinni, hogy tetszhetek neki pedig nagyon szimpatikus, csak kevésnek érzem magam picit hozzá.

Tetszet egy jó pasinak egy kevésbé jó nő?

2023. ápr. 27. 20:32
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
93%
Nem értem, azt írtad már randira hívott, de elutasítottad azzal, hogy előtte még ismerkedjetek. Hát erre való a randi. Randi = ismerkedés. Ne legyél ennyire óvatoskodó, mert lecsúszol egy klassz srácról!
2023. ápr. 27. 22:36
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden férfinek egyforma az ízlése.Számtalan párost láttam már az utcán sétálni akikről a legtöbb ember azt mondta volna,hogy nem illenek össze pl a csaj volt nagyon szép a srác pedig nem vagy a srác volt helyes és egy nagyon nem vonzó kezét fogta és már gyerek is ott volt velük.Lehet,hogy ő a személyiségedbe is beleszeretett és a külsőd is tetszik neki.Én örülnék,hogy bejövök neki és megismerném jobban,randira mennék vele.
2023. ápr. 28. 08:15
 23/32 anonim ***** válasza:
72%

Csak az önbizalmaddal van baj, semmi mással.

Az, hogy egy férfi nagyon jól néz ki, az nem jelenti azt, hogy a modell alkatú nők jönnek be neki.

Ez fordítva is igaz. Sokszor a nagyon csinos, nagyon jó alakú nőknek a mackósabb férfiak jönnek be.

Úgyhogy ne legyél kishitű saját magaddal.

Nyugodtan beszélgess vele, randizz vele, aztán majd kialakulnak a dolgok.

Sokszor látni az utcàn, az üzletekben olyan párokat, hogy az ember majdnem röhőgőgörcsöt kap.

2023. ápr. 28. 16:31
 24/32 anonim ***** válasza:
21%
Dugna mint lopott biciklit
2023. ápr. 29. 13:41
 25/32 anonim ***** válasza:
90%
Hát én vékony vagyok és lapos. Hidd el, hogy a pasik odáig vannak a telt formákért. Engem levegőnek néztek mindig is.
2023. máj. 1. 03:16
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Jót ír a 21-es. Ne mondj nemet arra, amit akarsz!
2023. máj. 1. 09:21
 27/32 anonim ***** válasza:
90%

25.

Sajnálom nagyon.

Azt azért tudnod kell, hogy a férfiak 70-80%-a a vékony, vagy átlagos testalkatú nőkhöz vonzódik.

Nagyon remélem, hogy egyszer te is összetalálkozol azzal, aki nagyon fog szeretni.

A társkeresésben nincs olyan, hogy nem kellek senkinek, csak olyan van, hogy nem, vagy nehezen találkozunk össze azzal, akivel megvan a kölcsönös szikra.

2023. máj. 1. 10:28
 28/32 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ha ennyire bizonytalan vagy, akkor engedd őt el, hozd magad rendbe és azután ismerkedj, mert jöhet ezer férfi egyiksem sem fogsz megbízni.
2023. máj. 1. 12:00
 29/32 anonim ***** válasza:
90%
Igen, az önbizalom hiány az nagyon nagy gátja a társkeresésnek.
2023. máj. 1. 12:26
 30/32 anonim ***** válasza:
78%
27-es, szerintem mást értünk vékonyon. Volt egy fénykorom, amikor 56-58kg voltam 168 cm-hez, akkor körül voltam dongva, de amúgy 45 kg voltam fiatalon, most 52-54 és a kutya észre se vesz. De már öregszem, 45 vagyok. Amúgy elkeltem, nem volt sok kapcsolatom, de nem volt belém szerelmes soha senki, meggyőződésem, hogy érdekből álltak össze velem, mert nagy házam van, mindkét párom meg szinte hajléktalan volt.
2023. máj. 1. 13:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!